Купување и набавки
Coloured cotton reels stored on a board
Нашите канцеларии за купување и набавка ги прифаќаат дизајнерските идеи и ги претвораат во производи. Ова може да звучи едноставно, но сè е во деталите. Ние сме директна точка на контакт за локалните добавувачи што работат на повеќе од 20 пазари за набавка!
Во одделението за купување и набавка, ќе бидете во тимот зо производство. Ќе ни помагате да создаваме силни врски со добавувачите и да ги одржуваме постојните. Сакаме нашите клиенти да се чувствуваат сигурни дека сè што купуваат е дизајнирано, произведено и дистрибуирано со најголема грижа за луѓето и околината. Значи, исто така ќе помогнете да обезбедиме дека нашите производи со врвен квалитет се прават одржливо и колку е можно поекономично. Ако напредувате во динамични и амбициозни средини, би сакале да ве додадеме во мешавината.
  • Квалитет
  • Одржливост
  • Купување и набавки
  • Развој на производи
  • Развој на пазари и добавувачи
  • Синџир на набавки
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Closeup of person smiling and looking into the camera 95897
Правни работи, администрација, безбедност и усогласеност
Правни работи, администрација, безбедност и усогласеност
Како одговорна компанија, треба да бидеме усогласени со законите, регулативите и стандардите. Помогнете ни да овозможиме суштествен растеж обезбедувајќи насоки ориентирани кон решенија, процеси за нашите клиенти и вработени, притоа ублажувајќи ги ризиците и усогласувајќи се. Направете разлика овде и видете го влијанието насекаде.
Прикажи улоги
Women dressed in a suit sitting in a comfortable chair and looking at the camera 2534
Управување и лидерство
Управување и лидерство
Со големината доаѓа и голема одговорност. Бидете лидер и помогнете ни да ја унапредиме нашата компанија во насока на суштествен растеж.
Прикажи улоги
Female sat at a table leaning on her hand, looking into the camera 25784
Деловна контрола
Деловна контрола
Со помош на податоци и анализа, како деловен контролор ќе најдете можности да го поттикнете растежот и да ја зголемите вредноста на клиентите. Претворете ја анализата во дејства, решавајте сложени работни задачи и направете комплицираните работи да бидат кристално јасни. Нудиме многу можности, од продавници со локална поддршка до функции…
Прикажи улоги
A male and female colleague leading over a table looking a fabric samples 5270
Дизајн и развој на производи
Дизајн и развој на производи
Бидете пред трендовите на денешнината и креирајте ја модата на утрешнината. Користете го своето око за стил за да ни помогнете да им донесеме прифатлива и одржлива мода на клиентите ширум светот. Донесете ги вашите уникатни креативни перспективи во H&M и откријте работно место каде што секогаш можете да учите,…
Прикажи улоги
A female store employee changing a window display 42467
Продажба и операции
Продажба и операции
Нашите талентирани тимови ги оживуваат производите на H&M за нашите клиенти, одговарајќи на нивните потреби и желби и обезбедувајќи дека се релевантни за локалните пазари. Ако сте пасионирани за тргување, E-com тргување, визуелно тргување или операции во продавница, придружете ни се и помогнете ни да создадеме возбудливи повеќеканални искуства.
Прикажи улоги
Male store employee smiling looking at the camera 35529
Услуги на клиентите
Услуги на клиентите
Поддржете ги нашите клиенти и обезбедете одлично искуство за да обезбедите големо задоволство на клиентите. Искуството на клиентите продолжува да се развива, во продавниците, онлајн и на платформите на социјалните медиуми. Како дел од нашиот тим за услуги на клиентите, ќе ја претставувате компанијата како амбасадор на брендот со одговарање…
Прикажи улоги
group of people together on the couch, laughing 98986
Студентски и рани кариери
Студентски и рани кариери
Дали сте подготвени да ја започнете својата кариера во H&M? Нудиме различни можности за обуки со цел да ви помогнеме да ги учите и развивате своите вештини, како во текот на студиите, така и откако ќе дипломирате.
Прикажи улоги
A large group of people together clapping 95992
Луѓе, култура, инклузија и различност
Луѓе, култура, инклузија и различност
Бидете свои овде и поттикнете ги другите да бидат свои насекаде. Во партнерство со бизнисот, ќе поттикнете инклузивна култура, каде што секој колега се чувствува добредојден, ценет и зајакнат за растеж, во својата кариера и како поединци, за да го достигне својот целосен потенцијал.
Прикажи улоги
Female wearing glasses, smiling and looking off camera. 28435
Брендирање, маркетинг и комуникација
Брендирање, маркетинг и комуникација
Изградете го нашиот бренд, ангажирајте се со нашите клиенти и помогнете ни да ја раскажеме нашата приказна. Нашите тимови развиваат инспиративни и локално релевантни повеќеканални кампањи. Придружете ни се во создавањето возбуда и креирањето лојалност околу нашиот бренд, нашите колекции и нашите производи за заедницата на клиенти ширум светот.
Прикажи улоги
A hand holding a handheld machine 15046
Логистика
Логистика
Едноставно, не сме како другите – ние го остваруваме тоа и му ја испорачуваме модата на светот ! Нашата логистичка мрежа обезбедува флексибилен и брз процес на дистрибуција со доставување производи за нашите продавници и онлајн клиенти, секој ден. Работејќи како дел од кружен синџир на снабдување управуван од побарувачката,…
Прикажи улоги
closeup of woman dressed in wavy orange clothes looking into the distance 11880
Одржливост
Одржливост
Облекувајте го целиот свет и помогнете во креирањето на поодржлива мода. Да се биде одржлив значи да се почитуваат и луѓето и планетата на денешнината, без загрозување на потребите на утрешнината. Придружете се на овој тим и помогнете ни да ја направиме модата поодржлива, а одржливоста помодерна.
Прикажи улоги
The inside of a H&M store 92947
Лизинг, градежништво, дизајн на објекти и продавници
Лизинг, градежништво, дизајн на објекти и продавници
Овие тимови тесно соработуваат за да обезбедат дека ги имаме најомилените продавници, раст на пазарите, платформи за социјална трговија и партнерства во целиот свет. Овие тимови прават сè, од наоѓање совршена локација, преговарање со сопствениците и развивање дизајни до градење и одржување. 
Прикажи улоги
Man sat at a desk looking at the camera 23529
Сметководство и финансии
Сметководство и финансии
Во овој оддел постојат многу различни улоги – од справување со стратешки решенија за трансферни цени или ракување со фактури, до обезбедување законски и прецизни сметководствени извештаи или соработка и одржување контакт со други оддели за да се обезбеди навремено известување. Придружете се на овој тим и бидете инволвирани на…
Прикажи улоги
Male store employee looking into the camera. Standing near a rail of clothes. 4094
Продавници
Продавници
Направете клиентите да се чувствуваат добредојдени и чувствувајте се добредојдени да бидете свои. Голем број од лидерите во H&M започнале во нашите продавници, извршувајќи ја нашата најважна работа –– помагајќи им на нашите клиенти да изгледаат и да се чувствуваат добро. Овде ќе се запознаете со ментори, модели и пријатели…
Прикажи улоги
Hands holding an orange electric open device over a jeans jacket 32512
Технологија, податоци и иновации
Технологија, податоци и иновации
Обликувајте ја иднината и впрегнете ја моќта на податоците и паметната технологија. Како дел од овој тим, ќе помогнете деловните предизвици да се претворат во иновативни технолошки решенија што ни овозможуваат на милиони клиенти да им обезбедиме одлични искуства со клиентите. Работиме во повеќе области, од вештачка интелигенција до развој…
Прикажи улоги