Male sat on a table in an office setting holding a pen and paper in his hand.
Истражувајте ја H&M Групацијата
Нашиот бренд е дел ош нешто поголемо. Во H&M, исто така сте и дел од Групацијата H&M – тим од колеги низ целиот кои сите ги споделуваат истите основни вредности. Без разлика дали дизајнираат производи или градат апликации, ние сме еден тим, кои работат заедно за создавање значајни односи со нашите клиенти и колеги насекаде во светот.
Од глобални трговци на мало до нови стартапи, H&M Group е дом на се. Ние сме заедница од ученици и активни луѓе кои ја гледаат иднината што е циркуларна и климатски позитивна. Сакаме нашите клиенти низ целиот свет да имаат можност да се изразуваат преку модата и дизајнот на одржлив начин- и имаме за цел да ја водиме промената.

Веќе постигнавме многу, но работата не е завршена.Она што сега ни недостасува, сте вие. Ни требаат вашите идеи и вашата имагинација за да стигнеме каде што сакаме да бидеме. Значи, каде и да сте, каде и да сакате да бидете, ве покануваме да се придружите на нешто, да додадете нешто, и да растете со нас.
Ја фаќаат имагинацијата.

Акција за зајакнување.
Нашите планови ве вклучуваат вас. Заедно, можеме да ја обликуваме иднината.
H&M Групацијата е семејство на брендови и бизниси со мода и стил – тим од над 150 000 луѓе, кои го прават невозможното можно.
orange shirt closeup
#1
person holding fresh cotton in their hands
100
%
A machine used for making garments of recycled materials
Ние ја создаваме иднината на модата и трговијата со технологија.
woman smiling with denim jeans behind her.
74
%
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
Нашите основни вредности.
  • We are one team
  • We believe in people
  • We are entrepreneurs
  • We make constant improvement
  • We are cost-conscious
  • We are straightforward and open-minded
  • We keep it simple
Нашите вредности се повеќе од само зборови – тие не водат во се што правиме. Тие ни помагаат да останеме заинтересирани и храбри за да можеме да продолжиме да растеме и да се подобруваме.