Студентски и рани кариери
Дали сте подготвени да ја започнете својата кариера во H&M? Нудиме различни можности за обуки со цел да ви помогнеме да ги учите и развивате своите вештини, како во текот на студиите, така и откако ќе дипломирате
Работете во продавница додека студирате
Работете во продавница додека студирате
Работете во продавница додека студирате
Работете во продавница додека студирате
Работете во продавница додека студирате
Работете во продавница додека студирате
Бидете со скратено работно време, со полно работно време и можеби останете цел живот. Сите ние би можеле да користиме малку дополнителни пари додека студираме, но зошто да не добиеме уште повеќе од работа со скратено работно време? Ќе добиете многу индивидуална одговорност и можности да растете, да се забавувате и да стекнете нови пријатели на патот.
Студентски и дипломски програми
Студентски и дипломски програми
Студентски и дипломски програми
Студентски и дипломски програми
Студентски и дипломски програми
Студентски и дипломски програми
Студентски и дипломски програми
Студентски и дипломски програми
Студентски и дипломски програми
Развивајте ја својата кариера и себеси и модната индустрија.

На нашата Стажантска програма, ќе поминете една година добивајќи увид во нашето глобално семејство на брендови, вклучувајќи cos, & други приказни, Arket, Weekday, Afound & monki. Во текот на годината, ќе ротирате помеѓу различни функции за да развиете нови вештини. Тоа е твојата шанса да го забрзаш твоето учење и да ги добиеш оние клучни компетенции кои ќе ги користиш во текот на целата кариера.

Постојат пет специјализирани песни на програмата и можете да аплицирате на трагата по ваш избор. Ова се, Понуда на клиенти, Проширување на мало, Инженерство & развој на производи, BI, Data & Analytics и Моден дизајн.

Ќе ја започнеш програмата со седиште во Стокхолм, а ние ќе ти помогнеме да се средиш. Ќе добиете работа со актуелни проекти, ќе соработувате и ќе учите од колегите кои се експерти во нивните области и може да патувате со меѓународните пласмани. На оваа програма ќе научите работи кои секогаш ќе ги запомните и ќе запознаете луѓе кои никогаш нема да ги заборавите.

Спремен ли си да почнеш?