Логистика
A hand holding a handheld machine
Нашите производи треба да стигнат до нашите клиенти – а специфичноста, одржливоста и управувањето со патувањето е одговорност на логистиката. Ние го остваруваме тоа!
Работењето во логистика бара флексибилност. Во глобалната мрежа со наша големина, нашите цели често се менуваат, но нашата мисија не – ние обезбедуваме секој клиент да го има она што го сака и кога го сака. Ние сме ласерски фокусирани на брзината, услугата и прецизноста – и мајстори за соработка. Ги охрабруваме сите да размислуваат надвор од рамката – да ги предвидат потребите и очекувањата на нашите клиенти.

Осигуруваме процесот на дистрибуција да се одвива непречено и го одржуваме текот брз, флексибилен и ефикасен. Овде, точноста се наградува, а досадата е нечуена.
  • Синџир на набавки
  • Дистрибутивен центар
  • Влезни и излезни операции 
  • Иновации
  • Фокусираност на клиентот
  • Одржливост
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Откријте повеќе
Women dressed in a suit sitting in a comfortable chair and looking at the camera 308
Управување и лидерство
Управување и лидерство
Со големината доаѓа и голема одговорност. Бидете лидер и помогнете ни да ја унапредиме нашата компанија во насока на суштествен растеж.
Прикажи улоги
A male and female colleague leading over a table looking a fabric samples 88432
Дизајн и развој на производи
Дизајн и развој на производи
Бидете пред трендовите на денешнината и креирајте ја модата на утрешнината. Користете го своето око за стил за да ни помогнете да им донесеме прифатлива и одржлива мода на клиентите ширум светот. Донесете ги вашите уникатни креативни перспективи во H&M и откријте работно место каде што секогаш можете да учите,…
Прикажи улоги
Female wearing glasses, smiling and looking off camera. 3124
Брендирање, маркетинг и комуникација
Брендирање, маркетинг и комуникација
Изградете го нашиот бренд, ангажирајте се со нашите клиенти и помогнете ни да ја раскажеме нашата приказна. Нашите тимови развиваат инспиративни и локално релевантни повеќеканални кампањи. Придружете ни се во создавањето возбуда и креирањето лојалност околу нашиот бренд, нашите колекции и нашите производи за заедницата на клиенти ширум светот.
Прикажи улоги
Man sat at a desk looking at the camera 61558
Сметководство и финансии
Сметководство и финансии
Во овој оддел постојат многу различни улоги – од справување со стратешки решенија за трансферни цени или ракување со фактури, до обезбедување законски и прецизни сметководствени извештаи или соработка и одржување контакт со други оддели за да се обезбеди навремено известување. Придружете се на овој тим и бидете инволвирани на…
Прикажи улоги
The inside of a H&M store 75562
Лизинг, градежништво, дизајн на објекти и продавници
Лизинг, градежништво, дизајн на објекти и продавници
Овие тимови тесно соработуваат за да обезбедат дека ги имаме најомилените продавници, раст на пазарите, платформи за социјална трговија и партнерства во целиот свет. Овие тимови прават сè, од наоѓање совршена локација, преговарање со сопствениците и развивање дизајни до градење и одржување. 
Прикажи улоги
closeup of woman dressed in wavy orange clothes looking into the distance 82977
Одржливост
Одржливост
Облекувајте го целиот свет и помогнете во креирањето на поодржлива мода. Да се биде одржлив значи да се почитуваат и луѓето и планетата на денешнината, без загрозување на потребите на утрешнината. Придружете се на овој тим и помогнете ни да ја направиме модата поодржлива, а одржливоста помодерна.
Прикажи улоги
Coloured cotton reels stored on a board 80782
Купување и набавки
Купување и набавки
Наша задача е да обезбедиме нашите клиенти да се чувствуваат сигурни дека сè што купуваат е дизајнирано, произведено и дистрибуирано со најголема грижа за луѓето и околината. Во нашите канцеларии за производство, ги трансформираме дизајнерските идеи во вистински производи со цел да ги задоволиме потребите на нашите клиенти. Како дел…
Прикажи улоги
group of people together on the couch, laughing 18858
Студентски и рани кариери
Студентски и рани кариери
Дали сте подготвени да ја започнете својата кариера во H&M? Нудиме различни можности за обуки со цел да ви помогнеме да ги учите и развивате своите вештини, како во текот на студиите, така и откако ќе дипломирате.
Прикажи улоги
Hands holding an orange electric open device over a jeans jacket 47983
Технологија, податоци и иновации
Технологија, податоци и иновации
Обликувајте ја иднината и впрегнете ја моќта на податоците и паметната технологија. Како дел од овој тим, ќе помогнете деловните предизвици да се претворат во иновативни технолошки решенија што ни овозможуваат на милиони клиенти да им обезбедиме одлични искуства со клиентите. Работиме во повеќе области, од вештачка интелигенција до развој…
Прикажи улоги
Male store employee smiling looking at the camera 40482
Услуги на клиентите
Услуги на клиентите
Поддржете ги нашите клиенти и обезбедете одлично искуство за да обезбедите големо задоволство на клиентите. Искуството на клиентите продолжува да се развива, во продавниците, онлајн и на платформите на социјалните медиуми. Како дел од нашиот тим за услуги на клиентите, ќе ја претставувате компанијата како амбасадор на брендот со одговарање…
Прикажи улоги
A female store employee changing a window display 24289
Продажба и операции
Продажба и операции
Нашите талентирани тимови ги оживуваат производите на H&M за нашите клиенти, одговарајќи на нивните потреби и желби и обезбедувајќи дека се релевантни за локалните пазари. Ако сте пасионирани за тргување, E-com тргување, визуелно тргување или операции во продавница, придружете ни се и помогнете ни да создадеме возбудливи повеќеканални искуства.
Прикажи улоги
A large group of people together clapping 80257
Луѓе, култура, инклузија и различност
Луѓе, култура, инклузија и различност
Бидете свои овде и поттикнете ги другите да бидат свои насекаде. Во партнерство со бизнисот, ќе поттикнете инклузивна култура, каде што секој колега се чувствува добредојден, ценет и зајакнат за растеж, во својата кариера и како поединци, за да го достигне својот целосен потенцијал.
Прикажи улоги
Female sat at a table leaning on her hand, looking into the camera 53346
Деловна контрола
Деловна контрола
Со помош на податоци и анализа, како деловен контролор ќе најдете можности да го поттикнете растежот и да ја зголемите вредноста на клиентите. Претворете ја анализата во дејства, решавајте сложени работни задачи и направете комплицираните работи да бидат кристално јасни. Нудиме многу можности, од продавници со локална поддршка до функции…
Прикажи улоги
Closeup of person smiling and looking into the camera 41845
Правни работи, администрација, безбедност и усогласеност
Правни работи, администрација, безбедност и усогласеност
Како одговорна компанија, треба да бидеме усогласени со законите, регулативите и стандардите. Помогнете ни да овозможиме суштествен растеж обезбедувајќи насоки ориентирани кон решенија, процеси за нашите клиенти и вработени, притоа ублажувајќи ги ризиците и усогласувајќи се. Направете разлика овде и видете го влијанието насекаде.
Прикажи улоги
Male store employee looking into the camera. Standing near a rail of clothes. 89627
Продавници
Продавници
Направете клиентите да се чувствуваат добредојдени и чувствувајте се добредојдени да бидете свои. Голем број од лидерите во H&M започнале во нашите продавници, извршувајќи ја нашата најважна работа –– помагајќи им на нашите клиенти да изгледаат и да се чувствуваат добро. Овде ќе се запознаете со ментори, модели и пријатели…
Прикажи улоги