Дознај како и ти можеш да придонесеш & колку далеку можеш да стигнеш
Што не прави уникатни? Тешко е да се издвои само една работа. Тоа е комбинација од многу работи – нашата инклузивна култура и колаборативна култура која е заснована на соработка, нашите постојани вредности, предизвиците и можностите за раст, придобивките и многу повеќе. Но, најмногу од се, нашите луѓе не прават тоа што сме.
Биди себе си & повеќе
Биди себе си & повеќе
Биди себе си & повеќе
Биди себе си & повеќе
Биди себе си & повеќе
Биди себе си & повеќе
Биди себе си & повеќе
Биди себе си & повеќе
Биди себе си & повеќе
A group of store employees stood talking
H&M е место каде што можеш да бидеш она што навистина си и каде што навистина припаѓаш. Каде што новите и невозможните комбинации се можни, заедно. Само ти знаеш што те прави уникатен. Ни требаат твоите уникатни перспективи.
Секој е лидер
Секој е лидер
Секој е лидер
Секој е лидер
Секој е лидер
Секој е лидер
Секој е лидер
Секој е лидер
Секој е лидер
Во H&M, секој е лидер и може да влијае на резултатите. Веруваме во доделување одговорности уште од самиот почеток и создавање на силно чувство на припаѓање. Нашиот бизнис е и ваш бизнис, и кога вие растете, и ние растеме.

Ќе најдете постојани можности за учење и колеги кои ќе ве охрабруваат и поддржуваат. Ќе имате можност да ги истражувате најразличните улоги што можат да ве одведат низ целиот свет.
Two females stood facing each other talking
Се што правиш ти помага да растеш. Работајќи со луѓето, секојдневно учите. Среќна сум што имав неколку различни улоги во текот на годините што ги поминав во H&M правејќи неверојатни работи.
Линда
Дизајнер на концептот
Ние сме мотивирани од вредности
Ние сме мотивирани од вредности
Ние сме мотивирани од вредности
Ние сме мотивирани од вредности
Ние сме мотивирани од вредности
Ние сме мотивирани од вредности
Ние сме мотивирани од вредности
Ние сме мотивирани од вредности
Ние сме мотивирани од вредности
Нашите вредности не водат и обединуваат уште од почетокот во 1947 година. Тие се основа на нашата култура, вградени во се што правиме и создаваме.

Нашето работно место е инклузивно и со почит. Ние се охрабруваме и си помагаме еден на друг за да победиме заедно. Ние ја гледаме големата слика и соработуваме преку границите, споделувајќи ги нашите вештини и знаења во најдобар интерес на нашата компанија за да создадеме неповторива вредност за клиентите.

Ние сме најдоброто што можеме да бидеме и да го извлечеме најдоброто од секого и од работата. Ги охрабруваме и им веруваме на другите да ја преземат сопственоста и да прифатат различни перспективи. Слушаме и учиме од колегите.

Имаме силен бизнис начин на размислување. Ние сме љубопитни и креативни и ја користиме секоја можност да се прилагодиме на постојано менување на потребите на клиентите. Нашиот иновативен и флексибилен пристап обезбедува најдобра понуда и искуство за клиентите.

Ние сме секогаш во потрага по подобар пат напред. Постојано се подобруваме барајќи повратни информации за брзо реагирање, учење и прилагодување. Секојдневните подобрувања, големи или мали чекори, можат да направат голема разлика.

Ние правиме внимателни и одржливи избори користејќи ги ресурсите одговорно и правејќи повеќе со помалку ресурси. Ние создаваме вредност за парите, правејќи одржлив начин на живот достапен за сите.

Ние сме отворени, искрени и скромни. Размислуваме за нашето однесување и ги слушаме другите. Зборуваме, но откако ќе донесеме одлука, се обврзуваме на тоа. Ние сме подготвени да ги предизвикаме нашите сопствени идеи и среќни да дозволиме најдобрата идеја да победи.

Нашата цел е да бидеме едноставни и директни, бидејќи јасноста ни помага да се фокусираме на она што е важно. Ние не ги комплицираме работите премногу за да бидеме јасни и ефикасни. Помалку е навистина повеќе.

Веќе работиш во H&M?