Sök efter karriärmöjligheter

Visual Merchandiser

 

Skapa en snygg butik & ännu snyggare kunder

Rollen som Visual Merchandiser är kreativ och fartfylld. Du älskar mode, har full koll på alla trender och vet hur man presenterar våra kollektioner på ett inspirerande och kommersiellt sätt. Kunden är i fokus för allt som du och ditt team gör. Din kreativitet och ditt sätt att tänka kommersiellt gör att du kan skapa en inspirerande, relevant och intressant shoppingupplevelse. 

Mode är din passion, du har full koll på alla trender och vet hur man presenterar våra kollektioner på ett inspirerande och kommersiellt sätt. Vi letar efter en fantastisk lagspelare, en person full av inspiration – som också vet hur man inspirerar andra. Någon som gillar att vara där det händer och trivs när ingen dag är den andra lik.

Ditt jobb är att presentera våra kläder på bästa möjliga sätt och att följa upp och säkerställa att våra försäljningsaktiviteter ger resultat. Du ansvarar för presentationerna i fönster och i butik, och ser till att det känns inbjudande att shoppa mode på H&M. Du kommer också att utbilda och coacha dina medarbetare när det gäller visual merchandising och presentation av våra kläder. Du inspireras av att skapa ett hållbart intryck för alla som kommer i kontakt med vårt varumärke och vår personal. Vill du se till så att alla ser bra ut och mår bra? 

Skapa en snygg butik & ännu snyggare kunder.
Bli Visual Merchandiser & mer på H&M.