Sök efter karriärmöjligheter

Skriv din egen historia

Få nya kunskaper & ta reda på allt du kan bli. Var dig själv & mer på H&M.

Vi på H&M vet att du kan hitta det du älskar eftersom vi anser att vårt företag är unikt och en spännande och kreativ arbetsplats där det är högt i tak och alla initiativ är välkomna. Vi uppmuntrar dig att spela en aktiv roll i din karriärsutveckling. Genom att göra ett fantastiskt jobb och omsätta våra värderingar i praktiken blir det mer än bara ett jobb – allt är möjligt hos oss!

Det finns många sätt att utveckla sig personligt och professionellt. Goda möjligheter att växa både professionellt och personligen erbjuds genom interna rekryteringar och arbetsrotation, så att du kan förflytta dig mellan olika funktioner och prova nya ansvarsområden.  Vi är aktiva på flera av världens marknader och vår starka expansion ger flera möjligheter till internationella uppdrag.   

 

Alla gör skillnad

Våra värderingar skapar ett band mellan H&M:s anställda världen över. Oavsett vilken roll du har bidrar du till vår framgång: både genom att göra ditt jobb och genom att efterleva våra värderingar. Helt enkelt: VAD du gör är precis lika viktigt som HUR du gör det. Det här skapar en arbetsplats där varje enskild person i teamet är en förebild och gör skillnad.   


Ta täten

Inom H&M-gruppen handlar ledarskap om inspiration, delegering, feedback och motivation. Våra chefer leder genom att föregå med gott exempel – deras drivkraft är alltid våra värderingar och ambition att få våra medarbetare och vårt företag att växa.

Flertalet av våra chefer har rekryterats internt och vi erbjuder utbildnings-, coachnings-, och mentorskapsprogram för att stödja deras utveckling. Hos oss på H&M får du alltid utvecklingsmöjligheter där du stöttas och uppmuntras av dina kollegor. 

Våga vara en ledare!


Utbildning och utveckling

Utbildning är en del av företagskulturen på H&M. Vi erbjuder inspirerande internutbildning för alla positioner. Vi vill vara en plats där våra anställda känner sig uppskattade och får en chans att utveckla sig både personligt och professionellt. Därför erbjuder vi introduktionsutbildning till alla anställda. 

Vi tror verkligen på interna rekryteringar och arbetsrotation, och vi är aktiva på flera marknader runt om i världen. Vår starka expansion skapar många möjligheter för interna uppdrag.

 

Utvecklingssamtal och öppen dialog

En av våra kärnvärderingar är rakt på sak med öppet sinne. Det innebär att vi har en kultur där feedback är viktigt. Regelbundna utvecklingssamtal och en öppen dialog är avgörande för våra medarbetares trivsel och möjlighet att utvecklas. Årliga samtal och individuella utvecklingsplaner som stöttar våra medarbetare – den personliga och professionella utvecklingen är en avgörande del av H&M:s utveckling och innebär oändliga karriärmöjligheter.