Sök efter karriärmöjligheter

Oändliga karriärmöjligheter

Eftersom vi ständigt växer är vi alltid på jakt efter talanger inom alla delar av företaget. Välkommen till en inspirerande, fartfylld, spännande och ständigt föränderlig miljö där dina karriärmöjligheter är oändliga.

Vi tror på våra medarbetare och välkomnar alltid nya idéer och initiativ. Med hjälp av utbildning och ledarskapsträning är möjligheterna till en framgångsrik, och internationell, karriär inom H&M oändliga. Vårt mål är att ett jobb på H&M ska vara mer än bara ett jobb – det är början på en spännande karriär.


Möt våra medarbetare

En lysande karriär med personlig utveckling – träffa Paul
Från säljare till global HR-chef – träffa Sanna
Utmaningar och möjligheter för varje ny roll – träffa Silky

Din karriär hos oss

Det finns många sätt att utveckla din karriär hos oss. Goda möjligheter att växa både professionellt och personligen erbjuds genom interna rekryteringar och arbetsrotation, så att du kan förflytta dig mellan olika funktioner och prova nya ansvarsområden. Vi är aktiva på flera av världens marknader och vår starka expansion ger flera möjligheter till internationella uppdrag. 

På H&M finns inga givna karriärvägar. Vi uppmuntrar dig att spela en aktiv roll i din egen karriärutveckling. Gör ett bra jobb här och nu och omsätt våra värderingar i praktiken – och bli vår framtida stjärna!


Alla gör skillnad

Våra värderingar, H&M-andan, sammanför H&Ms anställda världen över. Oavsett vilken roll du har bidrar du till vår framgång, både genom att utföra ditt uppdrag och genom att efterleva våra värderingar. Helt enkelt: VAD du gör är precis lika viktigt som HUR du gör det. Det här skapar en arbetsplats där varje enskild person i teamet är en förebild och gör skillnad. 


Värderingsstyrt ledarskap

På H&M bygger ledarskap på att inspirera, delegera, ge feedback och motivera. Våra ledare utgår alltid från våra värderingar och ambitionen att få våra medarbetare och vår verksamhet att växa.

Flertalet av våra ledare har rekryterats internt och vi erbjuder utbildnings-, coachning-, och mentorskapsprogram för att stödja deras utveckling. 

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.