Sök efter karriärmöjligheter

Visual Merchandiser

Följ Orpiano under en dag

Rollen som Visual Merchandiser är kreativ och fartfylld. Du utbildar, motiverar och coachar dina arbetskamrater till att ständigt tänka kommersiellt. Med erfarenhet och kunnande i din roll är karriärmöjligheterna på H&M oändliga. 

Mode är din passion. Du har full koll på alla trender och vet hur man presenterar våra kollektioner på ett inspirerande och kommersiellt sätt. Vi letar efter en fantastisk lagspelare, en person full av inspiration – som också vet hur man inspirerar andra. Någon som gillar att vara där det händer och trivs när ingen dag är den andra lik.

Ditt jobb är att presentera våra varor på bästa möjliga sätt och att följa upp och säkerställa att våra försäljningsaktiviteter ger resultat. Du ansvarar för presentationerna i fönster och i butik, och ser till att det känns inbjudande att shoppa mode på H&M. Du kommer också att utbilda och coacha dina medarbetare när det gäller visual merchandising och varupresentation.

Är kreativa lösningar din grej? Här är din chans till en karriär utöver det vanliga.

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.