Sök efter karriärmöjligheter

Vanliga frågor

Frågor? Här är några av de vanligaste frågorna som ställs till H&M. Om du inte hittar svaret på just din fråga får du gärna kontakta oss så att vi kan hjälpa dig.


Hur söker jag jobb på H&M?

Vi tar bara emot ansökningar via nätet och uppskattar om du använder ansökningsformuläret – klicka helt enkelt på det jobb du är intresserad av.


Vad ska jag tänka på om jag vill söka ett butiksjobb?

Du måste vara säker på att du kan arbeta på flexibla butikstider och vara förberedd på en fartfylld, fysiskt krävande och rolig arbetsmiljö.


Går det att arbeta enbart helger på H&M?

Ja, det är möjligt. Men eftersom vi lägger mycket tid på utbildning av varje ny anställd är vi främst intresserade av personer som vill arbeta en längre period.


Hur söker jag en heltids-/deltidstjänst?

Använd sökfunktionen på hm.com/jobs för att hitta ett passande jobb.


Hur gammal måste jag vara för att arbeta på H&M?

Du måste vara 18 år eller äldre.


Kan jag söka praktikplats på H&M?

Har du erfarenhet av detaljhandeln samt intresserad av H&M? Vi erbjuder dig som studerande möjligheten till en längre tids praktikperiod. I fall du är intresserad kontakta butikschefen i den butiken du skulle vara intresserad av att praktisera.


Har H&M utbildningsprogram?

Ja, vi har utbildningsprogram för t.ex. Säljare/Sales Advisors, Avdelningschefer, Visual Merchandisers och Butikschefer.


Hur blir jag modell för H&M?

H&M arbetar med internationella modellagenturer och urvalsprocessen sker vid vårt huvudkontor i Stockholm. Kontakta en modellagentur om du är intresserad av modelljobb.


Kan jag söka jobb på H&M:s huvudkontor?

Vi rekryterar främst internt, men när vi har en ledig tjänst publiceras den på hm.com/jobs.


Var kan jag be om hjälp för att fylla i ansökan?

Om du har några frågor som rör ansökningarna, kan du ringa 09-3434 9540 på vardagar kl. 8.00 – 16.00.  

 

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.