Søk etter karrieremuligheter

Visual

Visual department jobber på tvers av funksjoner for å øke butikkopplevelsen ved å presentere kolleksjonene og kampanjene våre på visuelt inspirerende måter.

Ved å utvikle uttrykksfulle kampanjer, optimalisere vareeksponeringen i butikkene og lage spennende utstillingsvinduer, sørger vi for at klærne våre tar seg godt ut.

I dag er det 80 kreative talenter i avdelingen, og alle har ulike roller, som for eksempel creator, stylist og project manager.

Visual department består av fem team med forskjellig ekspertise, og alle samarbeider for å oppnå best mulig resultater.

  • Presentation & Styling Team - Disse jobber tett med innkjøpskontoret for å optimalisere presentasjonen og stylingen. De bestemmer de globale visuelle retningslinjene og jobber med både nåværende kolleksjoner og fremtidige planer.
  • Window Design Team - Disse er ansvarlige for best mulig kampanjeoppfølging i butikkene våre, inkludert design av vindusutstillingene.
  • Production Team - Disse er ansvarlige for å finne og produsere produkter av høy kvalitet og til best mulig pris. Teamet tar sikte på å trygge en innovativ, bærekraftig og kommersielt sterk struktur som maksimerer effekten av salgs- og merkevaren/konseptet.
  • Planning & Information Team - Deres hovedansvar er å drifte den kommersielle planleggingen, utvikle kampanjer, forbedre butikkopplevelsen og utvikle inspirerende informasjonsmateriale til butikker og land.
  • Country support & Talent Team - Disse reiser verden rundt for å hjelpe H&M-butikker og -kontorer i alle land med visuell gjennomføring og for å dele beste praksis.

Kort fortalt skaper Visual department en fantastisk shoppingopplevelse ved å vise frem kolleksjonene og kampanjene våre på best mulig måte.