Søk etter karrieremuligheter

Mote, fart og spenning!

Som en av verdens største moteforhandlere tilbyr H&M ubegrensede karrieremuligheter. Et dynamisk, livlig miljø med stort mangfold – et sted hvor kunden alltid er i fokus.

I dag har H&M rundt 179,000 medarbeidere i over 74 land.

Men det som gjør at vi virkelig skiller oss ut, er våre dyktige medarbeidere. Fra stilige sales advisors og visual merchandisers til datagenier og planleggere med god forretningsteft – alle våre medarbeidere deler høye ambisjoner og en innstilling om at alt er mulig. For ikke å glemme et skarpt blikk for mote. Det er takket være dem at vi har vokst – med over 5,053 butikker i mer enn 74 land over hele verden. Og vi vokser stadig.

Våre verdier – H&Ms holdning og sjel

Verdiene våre gjenspeiler holdningen og sjelen til H&M. De definerer hva som skal til for å jobbe her og hvordan vi gjør ting. I samspillet vi har med kollegaer og kunder verden over, hjelper verdiene våre oss å utvikle oss og vokse. Hver for seg virker kanskje disse verdiene selvfølgelige, men sammen skaper de en kultur vi mener er unik og ulik mange andre bedrifters.

VI ER ETT TEAM
VI TROR PÅ MENNESKER
ENTREPRENØRSKAP
STADIG FORBEDRING
KOSTNADSBEVISST
DIREKTE MED ET ÅPENT SINN
HOLD DET ENKELT


Slik jobber vi sammen

Det er menneskene som er årsaken til suksessen vår, og vi går inn for å være en god arbeidsgiver. Ved å sørge for en hyggelig, kreativ og dynamisk arbeidsplass kan vi alle utvikle oss i sammen.

Vår tilnærming er formet av en stor respekt for hvert enkelt menneske. Dette gjelder hvert eneste aspekt av ansettelsesforholdet – fra rettferdig lønn og arbeidstid til like muligheter for å vokse og utvikle seg innenfor selskapet. Å være en god arbeidsgiver er særlig viktig i land der lover og regler ikke når opp til våre egne standarder og krav.

Vi har en sterk etisk tilnærming. Dette betyr at uansett hvor vi befinner oss, tar vi et tydelig standpunkt mot diskriminering og trakassering. Vår arbeidsstokk har stor spennvidde innen alder, kjønn og etnisitet, og dette styrker selskapet vårt. Likestilling er svært viktig for oss. Et eksempel på dette er at 50 % av styremedlemmene våre er kvinner.

Hos H&M støtter vi «åpen dør»-prinsippet, som gir hver enkelt ansatt rett til å diskutere jobbrelaterte saker direkte med ledelsen. Våre ansatte har også rett til kollektive lønnsforhandlinger. Vi jobber konstant for å oppnå et godt forhold med ansatte så vel som arbeidstakerforeninger og fagforeninger.

H&M bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du besøker nettsiden vår. Ved at du fortsetter å bruke våre tjenester, forutsetter vi at du godtar dette. Les mer om cookies.