Søk etter karrieremuligheter

Vær deg selv & mer i H&M

I H&M tror vi at du kan finne det du elsker å gjøre. Vi gir rom for å skape og rom for å vokse – et sted der du føler tilhørighet og kan være deg selv fullt og helt. Du blir en del av et livlig team i et selskap som føles like bra som det ser ut. I H&M har vi troen på at det er mulig fordi vi sammen gjør det mulig.


Hos oss er alle velkommen

Kulturen vår forenes av felles verdier. Vi vet at vi oppnår best resultater når folk føler at de kan være seg selv. Vi anerkjenner hver enkeltes bidrag som en del av vår felles suksess. Del din unike stemme med H&M – sammen kan vi skape magi. 

I H&M oppfordrer vi deg til å være deg selv og å respektere andre for den de er. Mangfoldet vårt gjør oss sterke og skaper en inkluderende og innbydende arbeidsplass der alle individer blir høyt verdsatt. Når en god blanding av mennesker kommer sammen og deler kunnskap, erfaring og ideer, kan vi inspirere og tiltrekke oss kunder over hele verden.

H&M er en rettferdig arbeidsgiver med fokus på likebehandling. Vi er opptatt av å tilby en trygg og attraktiv arbeidsplass der alle ansatte blir anerkjent, føler seg verdsatt og blir behandlet med respekt.

Sosialpolitikken vår fungerer som et supplement til selskapets verdier og avklarer rettigheter og forpliktelser for alle ansatte når det kommer til gjensidig respekt, likestilling, diskriminering og trakassering.


Oppdag en spennende reise i H&M

Som en av verdens største moteforhandlere ønsker vi å være en attraktivt arbeidsplass som byr på mange muligheterI tillegg til å alltid sette kunden først, får alle de ansatte i H&M muligheten til å utvikle seg både profesjonelt og personlig. Du blir støttet, vist tillit og utfordret til å utforske din egen vei og å skrive din egen historie. Vi tror på verdien av å gi mennesker ansvar fra starten av og en sterk følelse av eierskap.

Uansett hvilken rolle du har i H&M, møter du mennesker som forenes av en felles lidenskap for stil, kreativitet og resultater. Vi jobber alle for at kundene våre skal kunne se bra ut og føle seg vel! Entreprenørånden vår oppfordrer mennesker til å være modige, utfordre normen og fargelegge utenfor strekene. Vi er handlingsorienterte problemløsere. Den dynamiske, raskt endrende motebransjen krever at man er motstandsdyktig, modig og fleksibel. Du vil få muligheter til å få ting til å skje. Hvis du er på leting etter eventyr, finner du en spennende reise i H&M.

Det er de fantastiske medarbeiderne våre som gjør at vi skiller oss ut. Vi anerkjenner hver enkeltes bidrag som en del av vår felles suksess. Takket være talentfulle Sales Advisors, Visual Merchandisers, Pattern Makers, Designers, Business Analysts, og mange flere har vi kunnet vokse i en utrolig fart og åpnet over 5,000 butikker i mer enn 74 markeder verden over. Vi fortsetter å vokse!


Verdiene våre – grunnmuren vår 

I H&M bryr vi oss! Vi bryr oss om kunder og om hverandre. Vi liker å ha det gøy —- dette vises gjennom måten vi jobber på. 

Verdiene våre reflekterer hjertet og sjelen i H&M. De definerer hva som kreves for å jobbe her og hvordan vi gjør ting. Når vi samhandler med kolleger og kunder rundt om i verden, bidrar verdiene våre til utvikling og vekst og hjelper oss å bli en attraktivt arbeidsplass som byr på mange muligheter …

VI ER ETT TEAM
VI TROR PÅ MENNESKER
ENTREPENØRÅND
STADIG FORBEDRING
KOSTNADSBEVISST
RETT FREM OG ÅPNE
HOLD DET ENKELT 

Ta quizen vår og finn ut om du deler H&Ms tankesett