Zoek naar vacatures

Online klantenservicemedewerker

De klantenservicemedewerkers van H&M beantwoorden niet alleen maar vragen, ze maken vrienden. Want goede klantenservice draait om het opbouwen van een relatie, ervoor zorgen dat H&M fashion kan blijven bieden voor een fantastische prijs. De drukke omgeving op de klantenservice betekent dat elke dag weer anders is. Om in deze omgeving te passen, moet je een enthousiaste multitasker zijn die ook in stressvolle situaties rustig en professioneel blijft. Je bent gewend om zelf verantwoordelijkheid te dragen, initiatief te nemen en je doet alles met een glimlach op je gezicht.

Je werkt graag met computers en met mensen, vaak tegelijk. Je hebt ook uitstekende communicatieve vaardigheden en blijft graag op de hoogte van de nieuwste campagnes, verkoopactiviteiten en verkoopstrategieën. Last but not least: je bent heel erg geïnteresseerd in fashion.

Je dagelijkse werk bestaat uit het afhandelen van vragen over online bestellingen, collecties en producten via alle kanalen: van e-mail en live chat tot telefoontjes en gewone post.

Lijkt dit je wat? Dit is jouw kans op een geweldige carrière.