Zoek naar vacatures

Duurzaamheid

Op de afdeling Duurzaamheid zorgen we ervoor dat H&M ‘conscious fashion’ produceert. We stellen richtlijnen op om duurzaamheidsdoelstellingen te realiseren en we evalueren onze resultaten uitgebreid op alle mogelijke manieren. Wij zijn verantwoordelijk voor de wereldwijde activiteiten van het bedrijf en zorgen ervoor dat onze hele productieketen voldoet aan onze Gedragscode en milieudoelstellingen.

De afdeling Duurzaamheid is onderverdeeld in vier groepen die allemaal samenwerken:

  • Sociale duurzaamheid – Ondersteunt, stelt richtlijnen op en coördineert activiteiten op het gebied van sociale duurzaamhei
  • Milieuduurzaamheid – Ondersteunt, stelt richtlijnen op en coördineert onze milieuactiviteiten binnen het hele bedrijf.
  • Productduurzaamheid – Ondersteunt, stelt richtlijnen op en coördineert duurzaamheids-activiteiten met betrekking tot onze commerciële producten.
  • Relationele duurzaamheid – Coördineert activiteiten en communicatie op het gebied van duurzaamheid en zorgt ervoor dat de inhoud van onze interne en externe communicatie over duurzaamheid correct en relevant is.

Kort samengevat: de afdeling Duurzaamheid zorgt ervoor dat we onze verantwoordelijkheid nemen voor de wereld waarin we leven en de mensen om ons heen.