Zoek naar vacatures

Online

Onze collega’s op de Online afdeling zijn verantwoordelijk voor het realiseren van de Online shop op hm.com. Hier bieden we de service om online te kunnen shoppen: onze deuren staan hier 24 uur per dag, 7 dagen per week open voor iedereen waar je ook bent. Deze service is op dit moment beschikbaar in 52 landen. We zorgen ervoor dat H&M een bedrijf is met meerdere kanalen, met talloze opties voor klanten om te shoppen en op de hoogte te blijven van het laatste nieuws. Het is belangrijk voor ons om onze belofte aan onze klanten waar te maken met service van topkwaliteit, efficiëntie en korte doorlooptijden.

Het Online-team op het hoofdkantoor in Stockholm concentreert zich voornamelijk op hm.com en op marketing en verkoop. Wij stellen ook de H&M-catalogus samen.

Het Online-team in Borås, Zweden, is verantwoordelijk voor het organiseren en uitvoeren van alle activiteiten voor de online kanalen en merken, en voor het ondersteunen van al onze klantenservicecentra en Logistieke Centra binnen Online.

Kort samengevat: de Online Group zorgt ervoor dat H&M altijd open is voor de klant.