Zoek naar vacatures

Natuurlijk hebben we ook arbeidsvoorwaarden!

Bij H&M zorgen we goed voor onze medewerkers. Wij vinden het belangrijk dat jij je gewaardeerd voelt en dat je op alle mogelijke manieren goed wordt behandeld. Op de lange termijn is jouw welzijn de sleutel tot ons succes. In de praktijk betekent dit dat onze medewerkers over de hele wereld uitstekende arbeidsvoorwaarden hebben. Oordeel zelf!


Shoppen met korting

Zoals je al weet zijn de prijzen bij H&M fantastisch – maar voor medewerkers zijn ze nog beter! Al onze medewerkers krijgen korting bij H&M – overal ter wereld.


Profiteer van ons succes

Het H&M Incentive Program, HIP, is een prestatiesysteem waarmee we onze werknemers motiveren en belonen voor hun dagelijkse inzet en bijdrage, gemeten over een langere termijn. Er is een fonds, met een eerste bijdrage van de voorzitter van de raad van bestuur, Stefan Persson en zijn familie, plus toekomstige bijdragen van de H&M-groep, waaruit in de toekomst bedragen zullen worden uitgekeerd aan de werknemers – ongeacht hun functie of salaris. Als werknemer kun je dus profiteren van de waarde toename van H&M net zoals onze aandeelhouders. Lees hier verder!


Training en ontwikkeling

H&M biedt interne training op elk niveau. Wij willen dat H&M een plek is waar onze medewerkers zich gewaardeerd voelen en de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen. Dit bereiken we door middel van mogelijkheden voor interne functiewisseling, promotie en internationale carrièremogelijkheden. Verder bieden we introductie- programma's voor sales advisors, department managers, visual merchandisers en store managers.


Beoordelingen en open dialogen

Wij geloven dat feedback en beoordelingen onmisbaar zijn voor de ontwikkeling en tevredenheid van onze medewerkers. Onze jaarlijkse functioneringsgesprekken en salarisaanpassingen zijn slechts twee voorbeelden van de methoden die we gebruiken om medewerkers te laten groeien. Voor ons maakt de persoonlijke en professionele ontwikkeling van onze medewerkers onlosmakelijk deel uit van de ontwikkeling van H&M. Samen kunnen we blijven werken aan het succes van het bedrijf.


Andere goede redenen om voor ons te werken

  • Korting op verzekeringen
  • Mogelijkheid tot het volgen van een MBO opleiding