Trgovine
Saznaj kako je to raditi za H&M i upoznaj neke od naših kolega.
 

Imamo trgovine diljem svijeta. U našim trgovinama postoji nekoliko različitih uloga koje se udružuju kako bi kupnja u H&M-u bila inspirativno i moderno iskustvo. Raditi ovdje znači raditi u dinamičnom okruženju u kojem nema dva ista dana, a timski rad ključan je i za odlične prodajne rezultate i za pozitivno radno okruženje.
Doprinesi osjećaju dobrodošlice kod naših kupaca & slobodno budi ono što jesi.
Otkrij još više 
Otkrij još više 
Otkrij još više
Otkrij još više 
Otkrij još više 
Otkrij još više
Otkrij još više 
Otkrij još više 
Otkrij još više
Female sat at a table leaning on her hand, looking into the camera 15909
Business Controlling
Uz pomoć podataka i analize, kao Business Contoller pronalaziš prilike za poticanje rasta i povećanja vrijednosti za kupce. Nudimo mnoge mogućnosti, od trgovina sa lokalnom podrškom do funkcija ili regija sa globalnom podrškom. Radit ćeš u brzom okruženju i doprinijeti rastu H&M istovremeno gradeći i svoju karijeru.
Pregledaj uloge
Women dressed in a suit sitting in a comfortable chair and looking at the camera 57150
Steering & Leadership
S velikom kompanijom dolazi velika odgovornost. Budite lider i pomozi nam voditi našu kompaniju prema smislenom rastu.
Pregledaj uloge
A male and female colleague leading over a table looking a fabric samples 94412
Design & Product Development
Budi ispred današnjih trendova i kreiraj sutrašnju modu. Upotrijebi svoj talent za stil kako bi nam pomogao/la osigurati kucima diljem svijeta pristupačnu i održivu modu. Prenesi svoje jedinstvene kreativne perspektive u H&M i otkrij radno mjesto na kojem uvijek možeš učiti, rasti i usavršavati se.
Pregledaj uloge
group of people together on the couch, laughing 58873
Student & early careers
Želiš započeti svoju karijeru u H&M-u? Nudimo ti različite mogućnosti usavršavanja kako bismo ti pomogli u učenju i razvoju tvojih vještina, kako za vrijeme trajanja tvog školovanja, tako i nakon što ga završiš.
Pregledaj uloge
Male store employee smiling looking at the camera 21271
Customer Service
Podrži naše kupce & pruži izvrsno iskustvo kako bi osigurali visoko zadovoljstvo kupaca. Iskustvo kupca nastavlja se razvijati, u trgovini, online i na društvenim medijskim platformama. Kao dio tima naše Službe za korisnike, predstavljat ćeš tvrtku kao glasnogovornik branda odgovarajući na pitanja, rješavanjem problema i pružanjem izvrsne usluge.
Pregledaj uloge
A female store employee changing a window display 8841
Sales & Operations
Pomozi nam stvoriti najbolje iskustvo kupaca u trgovinama i online. Naši talentirani timovi donose naše proizvode za kupce, ostvarujući njihove potrebe i želje i osiguravajući da su relevantni za lokalna tržišta. Pridruži nam se kako bi inspirirali kupce i pomogao/la nam stvoriti dodatna uzbudljivija iskustva preko više kanala.
Pregledaj uloge
Coloured cotton reels stored on a board 8733
Purchasing & Sourcing
Naš je posao osigurati da naši kupci osjećaju sigurni kako je sve što kupuju dizajnirano, proizvedeno i distribuirano s poštovanjem prema ljudima i okolišu. U našim Proizvodnim odjelima transformiramo dizajnerske ideje u stvarne proizvode kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca.
Pregledaj uloge
A male standing in front of a rail of clothes. Holding a few items of clothing, looking off camera. 43589
Accounting & Finance
Unutar ovog odjela postoji mnogo različitih uloga – pronalaska rješenja za cijene ili obrade faktura, do legalnih i točnih računovodstvenih izvješća ili suradnje drugim odjelima kako bi se osiguralo pravodobno izvješćivanje. Pridružite se ovom timu i budite uključeni u svaki korak financija i računovodstva.
Pregledaj uloge
A hand holding a handheld machine 26715
Logistics
Mi isporučujemo modu svijetu i brinemo o zalihama! Naša logistička mreža osigurava fleksibilan i brz proces distribucije proizvoda. Radeći kao dio kružnog lanca opskrbe vođen potražnjom, pomoći ćeš nam da osiguramo pravi proizvod na pravom mjestu, u pravo vrijeme, s najmanjim utjecajem na okoliš, uvijek s našim kupcima na umu.
Pregledaj uloge
Female wearing glasses, smiling and looking off camera. 93213
Branding, Marketing & Communication
Izgradi naš brend, poveži se s našim kupcima & pomozi nam ispričati našu priču. Naši timovi razvijaju inspirativne i lokalno relevantne kampanje putem svih kanala. Pridruži nam se u stvaranju uzbuđenja i osnaživanju lojalnosti našeg brenda, naših kolekcija i naših proizvoda za kupce diljem svijeta.
Pregledaj uloge
closeup of woman dressed in wavy orange clothes looking into the distance 16963
Sustainability
Odjeni cijeli svijet i pomogni nam da osiguramo održivost mode. Biti održiv znači poštivati i ljude i planet danas bez ugrožavanja potreba sutrašnjice. Pridruži se ovom timu i pomozi nam da napravimo održiviju modu i održivost modernijom.
Pregledaj uloge
Closeup of person smiling and looking into the camera 33743
Legal, Administration, Security & Compliance
Kao odgovorna tvrtka moramo i želimo biti u skladu sa zakonima, propisima i standardima. Pomozi nam da omogućimo smisleni rast pružanjem smjernica orijentiranih na rješenja, procese za naše kupce i zaposlenike, istovremeno ublažavajući rizike i osgiuravajući usklađenost. . Napravite razliku ovdje & vidite svoj utjecaj svugdje.
Pregledaj uloge
A large group of people together clapping 61536
People, Culture, Inclusion & Diversity
Budi svoj i osnaži druge da uvijek budu svoji. U partnerstvu s kompanijom potaknut ćeš inkluzivnu kulturu, gdje se svaki kolega osjeća dobrodošao, cijenjen i osnažen da raste, u svojoj karijeri i kao pojedinac, kako bi dosegao svoj puni potencijal.
Pregledaj uloge
Hands holding an orange electric open device over a jeans jacket 84748
Tech, Data & Innovation
Oblikuj budućnost i iskoristite snagu podataka i pametne tehnologije. Kao dio ovog tima, pomoći ćeš pretvoriti poslovne izazove u inovativna tehnološka rješenja.Pridruži se našem timu i pomozi nam donijeti budućnost u sadašnjost.
Pregledaj uloge
The inside of a H&M store 96216
Leasing, Construction, Facilities & Store Design
Ovi timovi blisko surađuju kako bi se osigurali da imamo omiljene trgovine, rast na tržištima, platforme za društvene trgovine i partnerstva diljem svijeta. Od pronalaska savršene lokacije, pregovaranje sa najmodavcima i razvoja dizajna do izgradnje i održavanja, to sve rade ovi timovi.
Pregledaj uloge