Kupovina i nabava
Coloured cotton reels stored on a board
Naši odjeli za kupovinu i nabavu stvaraju dizajnerska rješenja i pretvaraju ih u proizvode. To možda zvuči jednostavno, ali sve je u detaljima. Mi smo izravna kontaktna točka za lokalne dobavljače koji rade na više od 20 nabavnih tržišta!
U kupovini i nabavi radiš u sklopu proizvodnog tima. Pomoći ćeš nam izgraditi snažne odnose s novim dobavljačima i održavati postojeće. Želimo da naši kupci budu uvjereni da je sve što kupuju osmišljeno, proizvedeno i distribuirano uz puno pažnje prema ljudima i okolišu. Isto tako ćeš pomoći osigurati da se naši proizvodi vrhunske kvalitete proizvode na održiv način i da budu cjenovno što povoljniji. Ako uživaš u dinamičnom i ambicioznom okruženju, voljeli bismo te vidjeti u našem timu.
  • Kvaliteta
  • Održivost
  • Kupovina & nabava
  • Product Development
  • Market & Supplier Development
  • Lanac opskrbe
Saznaj više
Saznaj više
Saznaj više
Saznaj više
Saznaj više
Saznaj više
Saznaj više
Saznaj više
Saznaj više
A hand holding a handheld machine 83873
Logistics
Logistics
Mi isporučujemo modu svijetu i brinemo o zalihama! Naša logistička mreža osigurava fleksibilan i brz proces distribucije proizvoda. Radeći kao dio kružnog lanca opskrbe vođen potražnjom, pomoći ćeš nam da osiguramo pravi proizvod na pravom mjestu, u pravo vrijeme, s najmanjim utjecajem na okoliš, uvijek s našim kupcima na umu.
Pregledaj uloge
group of people together on the couch, laughing 39681
Student & early careers
Student & early careers
Želiš započeti svoju karijeru u H&M-u? Nudimo ti različite mogućnosti usavršavanja kako bismo ti pomogli u učenju i razvoju tvojih vještina, kako za vrijeme trajanja tvog školovanja, tako i nakon što ga završiš.
Pregledaj uloge
A male standing in front of a rail of clothes. Holding a few items of clothing, looking off camera. 41310
Accounting & Finance
Accounting & Finance
Unutar ovog odjela postoji mnogo različitih uloga – pronalaska rješenja za cijene ili obrade faktura, do legalnih i točnih računovodstvenih izvješća ili suradnje drugim odjelima kako bi se osiguralo pravodobno izvješćivanje. Pridružite se ovom timu i budite uključeni u svaki korak financija i računovodstva.
Pregledaj uloge
A large group of people together clapping 29776
People, Culture, Inclusion & Diversity
People, Culture, Inclusion & Diversity
Budi svoj i osnaži druge da uvijek budu svoji. U partnerstvu s kompanijom potaknut ćeš inkluzivnu kulturu, gdje se svaki kolega osjeća dobrodošao, cijenjen i osnažen da raste, u svojoj karijeri i kao pojedinac, kako bi dosegao svoj puni potencijal.
Pregledaj uloge
Closeup of person smiling and looking into the camera 91391
Legal, Administration, Security & Compliance
Legal, Administration, Security & Compliance
Kao odgovorna tvrtka moramo i želimo biti u skladu sa zakonima, propisima i standardima. Pomozi nam da omogućimo smisleni rast pružanjem smjernica orijentiranih na rješenja, procese za naše kupce i zaposlenike, istovremeno ublažavajući rizike i osgiuravajući usklađenost. . Napravite razliku ovdje & vidite svoj utjecaj svugdje.
Pregledaj uloge
Male store employee smiling looking at the camera 95132
Customer Service
Customer Service
Podrži naše kupce & pruži izvrsno iskustvo kako bi osigurali visoko zadovoljstvo kupaca. Iskustvo kupca nastavlja se razvijati, u trgovini, online i na društvenim medijskim platformama. Kao dio tima naše Službe za korisnike, predstavljat ćeš tvrtku kao glasnogovornik branda odgovarajući na pitanja, rješavanjem problema i pružanjem izvrsne usluge.
Pregledaj uloge
A female store employee changing a window display 92371
Sales & Operations
Sales & Operations
Pomozi nam stvoriti najbolje iskustvo kupaca u trgovinama i online. Naši talentirani timovi donose naše proizvode za kupce, ostvarujući njihove potrebe i želje i osiguravajući da su relevantni za lokalna tržišta. Pridruži nam se kako bi inspirirali kupce i pomogao/la nam stvoriti dodatna uzbudljivija iskustva preko više kanala.
Pregledaj uloge
closeup of woman dressed in wavy orange clothes looking into the distance 33650
Sustainability
Sustainability
Odjeni cijeli svijet i pomogni nam da osiguramo održivost mode. Biti održiv znači poštivati i ljude i planet danas bez ugrožavanja potreba sutrašnjice. Pridruži se ovom timu i pomozi nam da napravimo održiviju modu i održivost modernijom.
Pregledaj uloge
Women dressed in a suit sitting in a comfortable chair and looking at the camera 49295
Steering & Leadership
Steering & Leadership
S velikom kompanijom dolazi velika odgovornost. Budite lider i pomozi nam voditi našu kompaniju prema smislenom rastu.
Pregledaj uloge
A male and female colleague leading over a table looking a fabric samples 62154
Design & Product Development
Design & Product Development
Budi ispred današnjih trendova i kreiraj sutrašnju modu. Upotrijebi svoj talent za stil kako bi nam pomogao/la osigurati kucima diljem svijeta pristupačnu i održivu modu. Prenesi svoje jedinstvene kreativne perspektive u H&M i otkrij radno mjesto na kojem uvijek možeš učiti, rasti i usavršavati se.
Pregledaj uloge
Male store employee looking into the camera. Standing near a rail of clothes. 19258
Stores
Stores
Neka se kupci osjećaju dobrodošlo & ugodno da budu što jesu. Mnogi od H&M-ovih lidera počeli su u našim trgovinama, radeći najvažniji posao – pomažući kupcima da izgledaju i osjećaju se dobro. Ovdje ćeš upoznati mentore, uzore i biti dio tima u kojem možeš napraviti razliku.
Pregledaj uloge
Hands holding an orange electric open device over a jeans jacket 64914
Tech, Data & Innovation
Tech, Data & Innovation
Oblikuj budućnost i iskoristite snagu podataka i pametne tehnologije. Kao dio ovog tima, pomoći ćeš pretvoriti poslovne izazove u inovativna tehnološka rješenja.Pridruži se našem timu i pomozi nam donijeti budućnost u sadašnjost.
Pregledaj uloge
The inside of a H&M store 24594
Leasing, Construction, Facilities & Store Design
Leasing, Construction, Facilities & Store Design
Ovi timovi blisko surađuju kako bi se osigurali da imamo omiljene trgovine, rast na tržištima, platforme za društvene trgovine i partnerstva diljem svijeta. Od pronalaska savršene lokacije, pregovaranje sa najmodavcima i razvoja dizajna do izgradnje i održavanja, to sve rade ovi timovi.
Pregledaj uloge
Female sat at a table leaning on her hand, looking into the camera 99279
Business Controlling
Business Controlling
Uz pomoć podataka i analize, kao Business Contoller pronalaziš prilike za poticanje rasta i povećanja vrijednosti za kupce. Nudimo mnoge mogućnosti, od trgovina sa lokalnom podrškom do funkcija ili regija sa globalnom podrškom. Radit ćeš u brzom okruženju i doprinijeti rastu H&M istovremeno gradeći i svoju karijeru.
Pregledaj uloge
Female wearing glasses, smiling and looking off camera. 74532
Branding, Marketing & Communication
Branding, Marketing & Communication
Izgradi naš brend, poveži se s našim kupcima & pomozi nam ispričati našu priču. Naši timovi razvijaju inspirativne i lokalno relevantne kampanje putem svih kanala. Pridruži nam se u stvaranju uzbuđenja i osnaživanju lojalnosti našeg brenda, naših kolekcija i naših proizvoda za kupce diljem svijeta.
Pregledaj uloge