Dizajn i razvoj proizvoda
Saznaj kako je  raditi za H&M i upoznaj neke od naših kolega.
U Odjelu za dizajn i razvoj proizvoda u našem glavnom uredu u Stockholmu,Product Managers, Product Developer, Planners, Pattern Makers, Designers i Business Controllers surađuju na razvoju novih kolekcija.
A male and female colleague sat at a table discussing a painting of flowers
Radno mjesto je dinamično, ubrzanog tempa i kreativno i ne postoje dva ista dana. Neprestano pratimo svijet oko nas kako bismo uočili najnovije trendove, crpimo nadahnuće iz ulične mode, filma, putovanja, kulture, medija, instituta za trendove, sajmova i izložbi. Kao dio ovog tima pomoći ćeš nam staviti naglasak na naše kupce i osigurati da naše kolekcije imaju ponešto za svaku dob i svačiji ukus.
Otkrij još više
Otkrij još više
Otkrij još više
Otkrij još više
Otkrij još više
Otkrij još više
Otkrij još više
Otkrij još više
Otkrij još više
Male store employee looking into the camera. Standing near a rail of clothes. 52169
Stores
Stores
Neka se kupci osjećaju dobrodošlo & ugodno da budu što jesu. Mnogi od H&M-ovih lidera počeli su u našim trgovinama, radeći najvažniji posao – pomažući kupcima da izgledaju i osjećaju se dobro. Ovdje ćeš upoznati mentore, uzore i biti dio tima u kojem možeš napraviti razliku.
Pregledaj uloge
Female sat at a table leaning on her hand, looking into the camera 59588
Business Controlling
Business Controlling
Uz pomoć podataka i analize, kao Business Contoller pronalaziš prilike za poticanje rasta i povećanja vrijednosti za kupce. Nudimo mnoge mogućnosti, od trgovina sa lokalnom podrškom do funkcija ili regija sa globalnom podrškom. Radit ćeš u brzom okruženju i doprinijeti rastu H&M istovremeno gradeći i svoju karijeru.
Pregledaj uloge
Female wearing glasses, smiling and looking off camera. 9908
Branding, Marketing & Communication
Branding, Marketing & Communication
Izgradi naš brend, poveži se s našim kupcima & pomozi nam ispričati našu priču. Naši timovi razvijaju inspirativne i lokalno relevantne kampanje putem svih kanala. Pridruži nam se u stvaranju uzbuđenja i osnaživanju lojalnosti našeg brenda, naših kolekcija i naših proizvoda za kupce diljem svijeta.
Pregledaj uloge
Hands holding an orange electric open device over a jeans jacket 44519
Tech, Data & Innovation
Tech, Data & Innovation
Oblikuj budućnost i iskoristite snagu podataka i pametne tehnologije. Kao dio ovog tima, pomoći ćeš pretvoriti poslovne izazove u inovativna tehnološka rješenja.Pridruži se našem timu i pomozi nam donijeti budućnost u sadašnjost.
Pregledaj uloge
closeup of woman dressed in wavy orange clothes looking into the distance 65366
Sustainability
Sustainability
Odjeni cijeli svijet i pomogni nam da osiguramo održivost mode. Biti održiv znači poštivati i ljude i planet danas bez ugrožavanja potreba sutrašnjice. Pridruži se ovom timu i pomozi nam da napravimo održiviju modu i održivost modernijom.
Pregledaj uloge
Women dressed in a suit sitting in a comfortable chair and looking at the camera 59550
Steering & Leadership
Steering & Leadership
S velikom kompanijom dolazi velika odgovornost. Budite lider i pomozi nam voditi našu kompaniju prema smislenom rastu.
Pregledaj uloge
A hand holding a handheld machine 23078
Logistics
Logistics
Mi isporučujemo modu svijetu i brinemo o zalihama! Naša logistička mreža osigurava fleksibilan i brz proces distribucije proizvoda. Radeći kao dio kružnog lanca opskrbe vođen potražnjom, pomoći ćeš nam da osiguramo pravi proizvod na pravom mjestu, u pravo vrijeme, s najmanjim utjecajem na okoliš, uvijek s našim kupcima na umu.
Pregledaj uloge
Coloured cotton reels stored on a board 50210
Purchasing & Sourcing
Purchasing & Sourcing
Naš je posao osigurati da naši kupci osjećaju sigurni kako je sve što kupuju dizajnirano, proizvedeno i distribuirano s poštovanjem prema ljudima i okolišu. U našim Proizvodnim odjelima transformiramo dizajnerske ideje u stvarne proizvode kako bismo zadovoljili potrebe naših kupaca.
Pregledaj uloge
Closeup of person smiling and looking into the camera 38300
Legal, Administration, Security & Compliance
Legal, Administration, Security & Compliance
Kao odgovorna tvrtka moramo i želimo biti u skladu sa zakonima, propisima i standardima. Pomozi nam da omogućimo smisleni rast pružanjem smjernica orijentiranih na rješenja, procese za naše kupce i zaposlenike, istovremeno ublažavajući rizike i osgiuravajući usklađenost. . Napravite razliku ovdje & vidite svoj utjecaj svugdje.
Pregledaj uloge
A male standing in front of a rail of clothes. Holding a few items of clothing, looking off camera. 44495
Accounting & Finance
Accounting & Finance
Unutar ovog odjela postoji mnogo različitih uloga – pronalaska rješenja za cijene ili obrade faktura, do legalnih i točnih računovodstvenih izvješća ili suradnje drugim odjelima kako bi se osiguralo pravodobno izvješćivanje. Pridružite se ovom timu i budite uključeni u svaki korak financija i računovodstva.
Pregledaj uloge
A female store employee changing a window display 20467
Sales & Operations
Sales & Operations
Pomozi nam stvoriti najbolje iskustvo kupaca u trgovinama i online. Naši talentirani timovi donose naše proizvode za kupce, ostvarujući njihove potrebe i želje i osiguravajući da su relevantni za lokalna tržišta. Pridruži nam se kako bi inspirirali kupce i pomogao/la nam stvoriti dodatna uzbudljivija iskustva preko više kanala.
Pregledaj uloge
group of people together on the couch, laughing 32971
Student & early careers
Student & early careers
Želiš započeti svoju karijeru u H&M-u? Nudimo ti različite mogućnosti usavršavanja kako bismo ti pomogli u učenju i razvoju tvojih vještina, kako za vrijeme trajanja tvog školovanja, tako i nakon što ga završiš.
Pregledaj uloge
The inside of a H&M store 96816
Leasing, Construction, Facilities & Store Design
Leasing, Construction, Facilities & Store Design
Ovi timovi blisko surađuju kako bi se osigurali da imamo omiljene trgovine, rast na tržištima, platforme za društvene trgovine i partnerstva diljem svijeta. Od pronalaska savršene lokacije, pregovaranje sa najmodavcima i razvoja dizajna do izgradnje i održavanja, to sve rade ovi timovi.
Pregledaj uloge
A large group of people together clapping 71957
People, Culture, Inclusion & Diversity
People, Culture, Inclusion & Diversity
Budi svoj i osnaži druge da uvijek budu svoji. U partnerstvu s kompanijom potaknut ćeš inkluzivnu kulturu, gdje se svaki kolega osjeća dobrodošao, cijenjen i osnažen da raste, u svojoj karijeri i kao pojedinac, kako bi dosegao svoj puni potencijal.
Pregledaj uloge
Male store employee smiling looking at the camera 92709
Customer Service
Customer Service
Podrži naše kupce & pruži izvrsno iskustvo kako bi osigurali visoko zadovoljstvo kupaca. Iskustvo kupca nastavlja se razvijati, u trgovini, online i na društvenim medijskim platformama. Kao dio tima naše Službe za korisnike, predstavljat ćeš tvrtku kao glasnogovornik branda odgovarajući na pitanja, rješavanjem problema i pružanjem izvrsne usluge.
Pregledaj uloge