Caută oportunităţi de carieră

Manager de Departament

Urmeaz-o pe Mirella pentru o zi

În calitate de Manager de Departament  la H&M, îţi vei petrece 80% din timp în miezul acţiunii – la raionul comercial. Nu numai pentru că este mult mai distractiv, ci şi pentru a-ţi sprijini colegii. Pentru a realiza cifre de vânzări extraordinare, ştii că este important să asculţi ideile echipei tale şi să îi ajuţi să îşi dezvolte aptitudinile.

Managerii de Departament pe care îi căutăm trebuie să fie foarte practici. Trebuie să îţi placă ritmul alert al activităţii noastre şi un job în care să iei decizii rapide şi le pui în practică. Trebuie să fii o persoană capabilă să rezolve probleme şi să ai o atitudine optimistă. De asemenea, este nevoie să fii foarte organizat şi să ştii cum să îi motivezi şi să îi inspiri pe cei din jurul tău.

Îţi vei administra departamentul în spiritul unui serviciu excelent oferit clienţilor la raionul comercial, în cabinele de probă şi la case. Atunci când nu te afli în magazin ca să îţi sprijini echipa, vei concepe strategii de vânzări şi prezentări de promovare şi vei planifica activităţi şi campanii. Îi instruieşti, îi perfecţionezi şi îi evaluezi pe Asistenţii de Vânzări şi îţi organizezi şi planifici departamentul pentru o activitate de succes.

Eşti gata pentru această provocare? Iată şansa ta pentru o carieră ieşită din comun.

H&M folosește cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru web. Dacă veți continua să utilizați serviciile noastre, vom considera că sunteți mulțumit de folosirea lor. Aflați mai multe despre cookies.