Caută oportunităţi de carieră

Manager Departament

 

Pomozi drugima da pronađu svoj put & otkrij svoj vlastiti

În calitate de Manager de departament la H&M, îți vei petrece 80% din timp în miezul acțiunii — pe spațiul de vânzare. Nu doar pentru că este mult mai distractiv, ci și pentru a-ți sprijini colegii. Pentru a obține cifre de vânzări extraordinare, știi că este important să asculți ideile echipei tale și să îi ajuți să-și dezvolte aptitudinile.

Pentru tine e firesc să conduci prin puterea exemplului și să lucrezi îndeaproape cu echipa. Pui clientul pe primul plan, simțul tău comercial excelent impulsionează vânzările și ai cunoștințele operaționale necesare pentru a-ți sprijini atât echipa, cât și pe tine. Îți place ritmul alert al activității noastre și un job în care poți să iei decizii rapide și să le pui în practică. Ești o persoană care găsește soluții și are o atitudine optimistă. Ești, de asemenea, bine organizat, știi cum să îi motivezi și să îi inspiri pe cei din jurul tău.

Îți vei administra departamentul în spiritul unui serviciu excelent oferit clienților pe spațiul de vânzare, în cabinele de probă și la case. Atunci când nu te afli pe spațiul de vânzare ca să îți sprijini echipa, vei concepe strategii de vânzări și de marketing și vei planifica activități și campanii. Îi instruiești, îi perfecționezi și îi evaluezi pe Asistenții Vânzări și îți organizezi și planifici departamentul pentru o activitate de succes. Noi recunoaștem contribuţia pe care fiecare persoană o poate aduce pentru succesul nostru comun. Fă-ți auzită vocea în cadrul echipei H&M – împreună putem crea magie.

Pomozi drugima da pronađu svoj put & otkrij svoj vlastiti
Postani menadžer odjela & više od toga u H&M-u.