Obuci ceo svet pruži pomoć na putu ka održivijoj modi

Mi smatramo da je održivost prirodni deo uspešne kompanije. Uvek se trudimo da postupamo etički, transparentno i odgovorno, a to očekujemo i od naših poslovnih partnera.

Naša posvećenost održivosti
Naša posvećenost održivosti
Naša posvećenost održivosti
Naša posvećenost održivosti
Naša posvećenost održivosti
Naša posvećenost održivosti
Naša posvećenost održivosti
Naša posvećenost održivosti
Naša posvećenost održivosti
Priznajmo. Iako volimo modu, njen uticaj na životnu sredinu i zajednice širom sveta je ogroman. Znamo da je naša uloga u pomaganju industriji da napreduje na održivije načine velika. Zbog toga se zaista trudimo da utičemo na pozitivne promene i da na globalnom nivou napredujemo ka manjem uticaju na životnu sredinu i održivom stilu. Zajedno možemo modu da učinimo održivijom, a održivost modernijom.
Ponosni smo što imamo prvi svetski sistem reciklaže u prodavnicama. Pretvaramo staru odeću u novu. 
Investiranjem u nova tehnološka rešenja želimo da promenimo način na koji proizvodimo i koristimo odeću, ali i način na koji se opraštamo od nje.
Cotton growing
100
%
Želimo da do 2030. godine svi naši proizvodi budu izrađeni od recikliranih materijala ili materijala iz drugih održivih izvora.
A view of hands washing denim in water
U 2019. godini smo predstavili opciju transparentnosti na našem veb-sajtu i u aplikaciji
Verujemo da je transparentnost važan deo napredovanja ka održivosti. Deljenje znanja o našoj kompaniji i o tome kako proizvodimo našu odeću daje ti veću moć.

 
Poput mnogih modnih brendova, mi nismo vlasnici fabrika u kojima se naša odeća proizvodi. 
Svi dobavljači koji rade sa nama moraju da potpišu naš skup standarda, Posvećenost održivosti, koji se odnose na pravedne zarade, dobre uslove rada, dobrobit životinja itd. 
View of hands holding a pile of folded clothes
U 2020. godini smo sakupili 18.800 tona polovne odeće i tekstila
Naš Garment Collecting program je najveći program te vrste u svetu. Globalno je pokrenut 2013. godine.
A view of a hand holding flowers and a paper bag
24
%
Do 2025. godine će sva ambalaža koju koristimo (uključujući i plastiku) moći da se reciklira, ponovo koristi ili posluži kao kompost.
A man in a suit looking into the camera
Omogućavamo svima da izgledaju, da se osećaju i čine dobro. Kroz našu održivu ponudu i iskustvo za kupce, omogućavamo svima da izaberu održiviji način života.”
Paskal
Globalni menadžer održivosti
Saznaj više o našoj posvećenosti održivosti
Izgradi karijeru u H&M-u u kojoj možeš da budeš ono što jesi & pomozi svetu da se obuče za promenu koja nam je neophodna