Állásajánlatok keresése

Modellező

Tarts Dimoval egy napra!

A modellező munkája  a H&M-nél csapatmunkát jelent. A stockholmi központban fogsz dolgozni, a tervezőkkel, beszerzőkkel, üzleti ellenőrökkel az új kollekciók kidolgozásán. Dinamikus, pörgős, kreatív munkahely, ahol nem lesz két egyforma napod.

Olyasvalakit keresünk, aki a tervezők elképzeléseit eladható divatkollekciókká képes varázsolni. Tehát rugalmas, részletekre ügyelő és nagyon profi jelentkezőket várunk.

A Te feladatod, hogy az elképzelt designokból jól illeszkedő, megfelelően kialakított és megfelelő funkcionalitással rendelkező ruhadarabokat készíts. Szabásmintákat fogsz rajzolni, mintadarabokat próbálsz majd modellekre és próbababákra, és folyamatosan figyelemmel kíséred az üzletekben a kollekcióinkat. Naprakésznek kell lenned a jelen és jövő divatirányzataival is.

Bejönnek Neked a fentiek? Íme, itt egy rendkívüli karrier lehetősége.

Ahhoz, hogy a lehető legjobb böngészési élményt tudjuk nyújtani honlapunkon, cookie-kat alkalmazunk. Amennyiben úgy dönt, hogy továbbra is használja szolgáltatásainkat, azt feltételezzük, hogy ez nem zavarja Önt. További információk a cookiek-ról.