Hae uramahdollisuuksia

Työskentely tuotannossa

Asiakkaidemme tulee voida luottaa siihen, että kaikki heidän H&M:ltä ostamansa tuotteet suunnitellaan, tuotetaan ja jaellaan ihmiset ja ympäristö huomioon ottaen.

Tuotannossa tuoteideoista tulee todellisuutta monen ihmisen yhteistyön tuloksena. Tuotantomaissamme sijaitsevat toimistot vastaavat yhteydenpidosta paikallisiin alihankkijoihin sekä tilausten aikatauluista ja muista käytännön kysymyksistä.

Etsitkö työpaikkaa tietystä maasta? Ole hyvä ja muuta sivun sijainti haluttuun tuotantomaahan: Bangladesh, Bulgaria, Kambodža, Kiina, Etiopia, Intia, Indonesia, Italia, Korea, Pakistan, Portugali, Romania, Sri Lanka, Ruotsi, Turkki tai Vietnam. Globaali tuotannon yksikkömme sijaitsee Ruotsissa.

Quotations Merchandiser

Oletko vahva neuvottelija, joka rakastaa muotia? Silloin tämä voi olla työ juuri sinulle!

Lue lisää Quotations Merchandiserin työstä.

Business Controller

Oletko teräväsilmäinen analyytikko, joka tulee hyvin toimeen ihmisten kanssa? Silloin tämä voi olla työ juuri sinulle!

Lue lisää Business Controllerin työstä.

Garment Technician

Oletko kiinnostunut teknisistä yksityiskohdista ja mitoista, joiden avulla voimme tuottaa huippulaadukkaita tuotteita? Silloin tämä voi olla työ juuri sinulle!

Lue lisää Garment Technicianin työstä.

Purchasing Responsible

Onko sinulla strategista silmää solmia parhaat sopimukset kaikkialla maailmassa? Silloin tämä voi olla työ juuri sinulle!

Lue lisää Purchasing Responsiblen työstä.

Product Manager

Onko sinulla kyky koota tuloksekkaita tuotantotiimejä? Silloin tämä voi olla työ juuri sinulle!

Lue lisää Product Managerin työstä.

Sustainability Auditor

Tunnetko ylpeyttä voidessasi työskennellä kestävän kehityksen eteen alihankkijoidemme kanssa? Silloin tämä voi olla työ juuri sinulle!

Lue lisää Sustainability Auditorin työstä.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.