Hae uramahdollisuuksia

Kestävä kehitys

Kestävän kehityksen osastolla varmistamme, että H&M tuottaa muotia vastuullisesti. Asetamme suuntaviivat kestävän kehityksen saavuttamiseksi ja mittaamme saavuttamiamme tuloksia kattavasti. Otamme vastuun yrityksen toiminnasta maailmalla ja varmistamme, että koko hankintaketjumme noudattaa Code of Conduct –toimintasäännöstöämme ja ottaa huomioon ympäristöä koskevat tavoitteemme.

Kestävän kehityksen osasto on jaettu neljään yhteistyötä tekevään tiimiin:

  • Sosiaalisesti kestävä kehitys – Tukee, asettaa suuntaviivat ja koordinoi sosiaaliseen kestävyyteen liittyvää työtä.
  • Ympäristön kannalta kestävä kehitys – Tukee, asettaa suuntaviivat ja koordinoi ympäristöön liittyvää työtä koko yrityksessä.
  • Kestävän kehityksen mukainen tuotanto – Tukee, asettaa suuntaviivat ja koordinoi kaupallisia tuotteitamme koskevaa kestävyyttä ja tuotteiden elinkaarta.
  • Kestävä kehitys viestinnässä – Koordinoi tehtäväalueiden rajat ylittävää toimintaa ja viestintää varmistaen, että kestävään kehitykseen liittyvän sisäisen ja ulkoisen viestinnän sisältö on oikeanlaista ja asiaankuuluvaa.

Yhteenvetona voi sanoa, että kannamme kestävän kehityksen osaston toiminnan kautta vastuumme maailmasta ja ihmisistä ympärillämme.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.