Hae uramahdollisuuksia

Hei opiskelijat!


Yhdistä opiskelut ja työnteko

Saamme paljon kyselyitä opiskelijoilta, jotka etsivät osa-aikaisia töitä tai töitä lomiensa ajaksi. Osa-aikatyö yhdessä myymälöistämme onkin loistava tilaisuus aloittaa H&M-urasi. Se on täydellinen ympäristö tutustua meihin ja saattaa johtaa kokopäivätyöhön sekä kansainväliseen uraan. Tervetuloa hauskaan, ennakkoluulottomaan työympäristöön, joka tarjoaa joustavat työajat ja paljon yksilöllistä vastuuta!


Työharjoittelu

Osa markkina-alueistamme palkkaa myymälöihin harjoittelijoita. Ajoittain myös konttorimme tarjoavat erilaisia työharjoitteluohjelmia. Tällaisista tilaisuuksista ilmoitetaan avointen työpaikkojen listalla.

Pääkonttorimme Ruotsissa tarjoaa harjoitteluohjelmia esimerkiksi Business Controlling-, IT- sekä sisäänosto- ja suunnitteluosastoilla. Lisätietoa löydät Ruotsin urasivustolta.


Oletko tekemässä tutkielmaa tai esseetä?

Olisitko kiinnostunut tekemään H&M:stä tutkielman tai esseen? Mahtavaa! Valitettavasti emme voi olla aktiivisesti mukana, sillä meillä ei ole riittävästi aikaa tai resursseja tarjota työllesi sen ansaitsemaa huomiota. Toivomme kuitenkin, että löydät runsaasti faktoja, lukuja ja hyödyllistä tietoa täältä hm.comista.

H&M käyttää evästeitä taatakseen mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen. Jatkamalla sivustomme käyttöä oletamme, että olet hyväksynyt tämän. Lue lisää evästeistä.