Kleed de hele wereld & help mode duurzamer maken
Voor ons is duurzaamheid een natuurlijk onderdeel van succesvol zaken doen. Wij streven er altijd naar om op een ethische, transparante en verantwoordelijke manier te handelen, en wij verwachten van onze zakenpartners dat zij hetzelfde doen.
Onze inzet voor duurzaamheid
Onze inzet voor duurzaamheid
Onze inzet voor duurzaamheid
Onze inzet voor duurzaamheid
Onze inzet voor duurzaamheid
Onze inzet voor duurzaamheid
Onze inzet voor duurzaamheid
Onze inzet voor duurzaamheid
Onze inzet voor duurzaamheid
Laten we eerlijk zijn. Hoewel we dol zijn op mode, heeft het een enorme impact op het milieu en communities over de hele wereld. We weten dat we een grote rol te spelen hebben in het vooruit helpen van de industrie op meer duurzame manieren. Daarom werken we hard aan positieve veranderingen, nemen we stappen in de richting van een kleinere ecologische voetafdruk en een duurzame stijl op een wereldwijde schaal. Samen kunnen we mode duurzamer maken & duurzaamheid modieuzer.
Circulator is onze eigen tool voor productontwikkeling. Het helpt onze teams om de impact van hun beslissingen te begrijpen
Enkele van onze merken die Circulator onlangs hebben gebruikt zijn: H&M, & Other Stories en Monki.
Katoenteelt
100
%
Ons doel is om in 2030 al onze producten te maken van gerecyclede of andere duurzamere materialen.
Een blik op handen wassen denim in water
In 2019 hebben we transparantiefunctie op onze website en app gelanceerd
Wij geloven dat transparantie een belangrijk onderdeel is van duurzamer worden. Het delen van kennis over ons bedrijf en hoe we onze kleding maken is dan ook van groot belang.
Zoals veel modemerken zijn wij geen eigenaar van de fabrieken waar onze kleding wordt gemaakt.
Elke leverancier die met ons samenwerkt, moet onze duurzaamheidsverplichtingen ondertekenen. Dit is een reeks vereisten met betrekking tot eerlijke lonen, goede arbeidsomstandigheden, dierenwelzijn en nog veel meer.
Gezicht op handen die een stapel opgevouwen kleren vasthouden
Ons kledinginzamelings programma is een van de grootste in zijn soort ter wereld.
Ons doel is om ervoor te zorgen dat de gedoneerde producten worden gesorteerd voor het meest geschikte doel: opnieuw dragen, hergebruik of recycling
Een beeld van een hand die bloemen en een papieren zak vasthoudt
We zijn trots op onze verhuur-, reparatie- en tweedehandsdiensten.
Het H&M Take Care concept wordt nu aangeboden in alle wereldwijde online markten en biedt zowel advies als producten om klanten te helpen hun kleding te onderhouden.
Karin Brinck, Sustainability Manager H&M Brand
Iedereen in staat stellen er goed uit te zien, zich goed te voelen en goed te doen. Door ons duurzame klantenaanbod en onze duurzame ervaring maken we het voor iedereen mogelijk om te kiezen voor een duurzamere levensstijl.
Karin Brinck
Sustainability Manager H&M Brand
Meer informatie over onze inzet voor duurzaamheid
Bouw aan een carrière bij H&M waar je jezelf kunt zijn & help de wereld zich te kleden voor de verandering die we nodig hebben