Ontwerp- Product Ontwikkeling
Ontdek hoe het is om bij H&M te werken en ontmoet enkele van onze collega’s.
Op de ontwerp- en productontwikkelingsafdeling in ons hoofdkantoor in Stockholm werken Product Managers, Product Developer, Planners, Pattern Makers, Designers en Business Controllers samen aan de ontwikkeling van nieuwe collecties.
Een mannelijke en vrouwelijke collega zaten aan een tafel en bespraken een schilderij met bloemen
De werkplek is dynamisch, snel en creatief, en geen dag is hetzelfde. We volgen voortdurend de wereld om ons heen om de nieuwste trends te spotten, waarbij we inspiratie halen uit straatmode, film, reizen, cultuur, de media, trendinstituten, beurzen en tentoonstellingen. Als lid van dit team help je ons om onze klanten centraal te stellen en ervoor te zorgen dat onze collecties voor elke leeftijd en elke smaak iets te bieden hebben.
Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer
Ontdek meer
A female store employee changing a window display 56005
Sales & Operations
Sales & Operations
Hier creëren we de beste klantervaring. Onze teams brengen H&M-producten tot leven voor onze klanten, spelen in op behoeften en wensen. Als je een passie hebt voor (E-com) Merchandising, Visual Merchandising of Store Operations, kom dan bij ons om klanten te inspireren en help ons spannende multi-channel ervaringen te creëren.
Bekijk functies
Hands holding an orange electric open device over a jeans jacket 64766
Technologie, Data en Innovatie
Technologie, Data en Innovatie
Geef vorm aan de toekomst en benut de kracht van data en slimme technologie. Hier help je zakelijke uitdagingen om te zetten in innovatieve oplossingen die ons in staat stellen miljoenen klanten te voorzien van geweldige klantervaringen. Help ons de toekomst naar het heden te brengen.
Bekijk functies
Female wearing glasses, smiling and looking off camera. 70175
Branding, Marketing & Communicatie
Branding, Marketing & Communicatie
Onze teams ontwikkelen inspirerende en lokaal relevante multi-channel campagnes. Werk samen met ons aan het opbouwen van enthousiasme en het creëren van loyaliteit rond ons merk, onze collecties en onze producten voor een wereldwijde community van klanten.
Bekijk functies
72866
Boekhouding & Financiën
Boekhouding & Financiën
Er zijn veel verschillende rollen binnen deze afdeling zoals het omgaan met strategische verrekenprijs oplossingen en samenwerken en opvolgen met andere afdelingen om tijdige rapportage te garanderen. Kom bij dit team werken en word bij elke stap betrokken als het gaat om het verder uitbouwen van ons succes.
Bekijk functies
Closeup of person smiling and looking into the camera 79263
Juridische zaken, Administratie, Beveiliging en Compliance
Juridische zaken, Administratie, Beveiliging en Compliance
Als verantwoordelijk bedrijf moeten we voldoen aan wetten, regels en normen. Help ons zinvolle groei mogelijk te maken door oplossingsgerichte begeleiding en processen voor onze klanten en werknemers te bieden, terwijl we risico’s beperken en compliant zijn. Maak hier het verschil en zie de impact overal. om ons heen.
Bekijk functies
Women dressed in a suit sitting in a comfortable chair and looking at the camera 51097
Coaching & Leiderschap
Coaching & Leiderschap
Met grootte komt grote verantwoordelijkheid. Wees een leider en help ons ons bedrijf vooruit naar zinvolle groei.
Bekijk functies
Male store employee looking into the camera. Standing near a rail of clothes. 4296
Winkel
Winkel
Zorg dat klanten zich welkom voelen & voel je welkom om jezelf te zijn. Veel van H&M’s leiders zijn in onze winkels begonnen, waar ze ons belangrijkste werk deden – onze klanten helpen er goed uit te zien. Hier maak je deel uit van een team waarin je het verschil kunt maken.
Bekijk functies
group of people together on the couch, laughing 47194
Studenten & Startende carrières
Studenten & Startende carrières
Ben je klaar om je carrière bij H&M te beginnen? We bieden verschillende opleidingsmogelijkheden om je te helpen je vaardigheden te leren en ontwikkelen, zowel tijdens je studie als na je afstuderen.
Bekijk functies
A hand holding a handheld machine 61634
Logistiek
Logistiek
Wij gaan niet gewoon met de stroom mee – wij maken het waar en leveren mode aan de wereld! Ons logistieke netwerk zorgt voor een duurzaam, flexibel en snel distributieproces door producten te leveren aan onze winkels en online klanten, elke dag weer.
Bekijk functies
Male store employee smiling looking at the camera 77998
Klantenservice
Klantenservice
Verleen de juiste service en zorg voor een uitstekende ervaring om een hoge klanttevredenheid te garanderen. Wij blijven ons ontwikkelen, in de winkel, online en op social media platforms. Je vertegenwoordigt ons bedrijf als ambassadeur door vragen te beantwoorden, problemen op te lossen en uitstekende service te verlenen.
Bekijk functies
The inside of a H&M store 28366
Lease, Bouw, Facility en Winkelinrichting
Lease, Bouw, Facility en Winkelinrichting
Deze teams werken nauw samen om ervoor te zorgen dat we de meest geliefde winkels, groei in markten, social commerciële platforms en samenwerkingen over de hele wereld hebben. Het vinden van de perfecte locatie, het onderhandelen met verhuurders en het ontwikkelen van ontwerpen tot het bouwen en onderhouden.
Bekijk functies
Female sat at a table leaning on her hand, looking into the camera 72893
Business Controlling
Business Controlling
Met behulp van data en analyse vind je als Business Controller kansen om groei te stimuleren en klantwaarde te verhogen. Zet analyses om in acties, los complexe taken op en maak ingewikkelde zaken glashelder. Hier werk je in een snelle omgeving en draag je bij aan de groei van H&M.
Bekijk functies
closeup of woman dressed in wavy orange clothes looking into the distance 54976
Duurzaamheid
Duurzaamheid
Kleed de hele wereld en help mode duurzamer te maken. Duurzaam zijn betekent respect hebben voor zowel mens als planeet vandaag zonder de behoeften van morgen in gevaar te brengen. Word deel van dit team en help ons mode duurzamer & duurzaamheid modieuzer te maken.
Bekijk functies
A large group of people together clapping 33733
Mensen, Cultuur, Inclusie & Diversiteit
Mensen, Cultuur, Inclusie & Diversiteit
Wees hier jezelf en stel anderen in staat om zichzelf te zijn. Je werkt samen met het bedrijf aan een inclusieve cultuur, waarin elke collega zich welkom en gewaardeerd voelt en de kans krijgt om te groeien in zijn of haar carrière en als individu zijn of haar volledige potentieel te bereiken.
Bekijk functies
Coloured cotton reels stored on a board 68299
Inkoop & Sourcing
Inkoop & Sourcing
Het is onze taak ervoor te zorgen dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat alles wat ze kopen ontworpen, geproduceerd en gedistribueerd wordt met de grootste aandacht voor mens en milieu.
Bekijk functies