Tehnologija, podaci i inovacije
Hands holding an orange electric open device over a jeans jacket
Tehnologiju, podatke i inovacije čini grupa maštovitih umova koji testiraju, eksperimentišu, uče i rastu. Zahvaljujući kreativnom mentalnom sklopu, cilj nam je da oblikujemo budućnost održive mode i koristimo moć tehnologije.
Kao deo ovog tima, pretvorićeš poslovne izazove u inovativna tehnološka rešenja. Želimo da poslujemo pametnije i jednostavnije kako bi našim kupcima sve bilo nadomak ruke. Različite sposobnosti i perspektive nam pomažu da sastavimo podstaknute timove zadužene za proizvode, koji će razviti i implementirati proizvode koji će na globalnom nivou značajno uticati na naše kupce. Od veštačke inteligencije do poslovnog razvoja podstaknutog podacima – radimo na nečemu potpuno drugačijem.
  • Podaci i tehnologija
  • Inovacije
  • Održivost
  • Percepcija vrednosti
  • Veštačka inteligencija
  • Core inženjering
  • Cloud
  • SAP
Stvaranje mode pomoću tehnologije
Pošto smo veliki igrač, imamo bezbroj prilika da ostvarimo pravi uticaj i oblikujemo budućnost. Dobro došli u dinamično radno okruženje u kom dajete svoj doprinos bivajući ono što jeste.
Pošto smo rasprostranjeni širom sveta, zapošljavamo neke od najkreativnijih i najinovativnijih ljudi. Mi smo dinamično radno okruženje ponosno na različita porekla i perspektive. Mesto gde svi doprinose bivajući ono što jesu.

Podstičemo naše timove da isprobavaju nove ideje na agilne načine – da isprobavaju, greše i uče. Ono što je uspešno u Bangaloru možda neće biti u Njujorku, ali saradnja obezbeđuje pronalazak pravog rešenja za svaki izazov. Ostvarujemo zajedno.
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Otkrij više
Male store employee smiling looking at the camera 66821
Korisnički servis
Korisnički servis
Podrži naše kupce i pruži im odlično iskustvo kako bi obezbedio/la visok nivo zadovoljstva. Iskustvo kupaca nastavlja da se razvija u prodavnici i onlajn, ali i na društvenim mrežama. Kao deo naše korisničke podrške, predstavljaćeš kompaniju kao ambasador brenda odgovarajući na pitanja, rešavajući probleme i pružajući odličnu uslugu.
Pregledaj uloge
Male store employee looking into the camera. Standing near a rail of clothes. 51342
Prodavnice
Prodavnice
Pomozi kupcima da se osećaju dobrodošlo i osećaj se slobodno da budeš ono što jesi. Mnogo H&M-ovih lidera je svoju priču započelo upravo u našim prodavnicama. Ovde ćeš upoznati mentore, uzore i doživotne prijatelje i bićeš deo tima u kom možeš da napraviš razliku.
Pregledaj uloge
group of people together on the couch, laughing 19525
Karijere za studente i početak
Karijere za studente i početak
Da li si spreman/na da započneš svoju karijeru u H&M-u? Nudimo različite prilike za obuku kako bismo ti pomogli da učiš i razvijaš svoje veštine tokom studija, ali i nakon diplomiranja.
Pregledaj uloge
Women dressed in a suit sitting in a comfortable chair and looking at the camera 93847
Upravljanje i vođstvo
Upravljanje i vođstvo
Uz veličinu dolazi i velika odgovornost. Budi vođa i pomozi nam da usmerimo našu kompaniju ka značajnom rastu.
Pregledaj uloge
A large group of people together clapping 22185
Ljudi, kultura, inkluzija i različitost
Ljudi, kultura, inkluzija i različitost
Ovde budi ono što jesi i podstakni druge da bilo gde budu svoji. Partnerstvo sa kompanijom će ti omogućiti da neguješ inkluzivnu kulturu u kojoj se sve kolege osećaju dobrodošlo, cenjeno i podstaknuto da rastu u svojoj karijeri, ali i kao pojedinci, kako bi dostigli svoj pun potencijal.
Pregledaj uloge
A hand holding a handheld machine 72926
Logistika
Logistika
Ono što radimo nije samo splet okolnosti – mi to omogućavamo i pružamo modu svetu! Radeći kao deo cirkularnog lanca snabdevanja, pomoći ćeš nam da odgovarajući proizvod, uz što manji uticaj na okolinu, stigne na odgovarajuće mesto i u odgovarajuće vreme i uvek ćeš na umu imati naše kupce.
Pregledaj uloge
Coloured cotton reels stored on a board 55796
Kupovina i nabavka
Kupovina i nabavka
Naš posao je da pomognemo našim kupcima da shvate da je sve što kupe dizajnirano, proizvedeno i raspodeljeno sa najvećim poštovanjem prema ljudima i okolini. Kao deo našeg tima, bićeš glavna tačka kontakta za naše lokalne dobavljače, obezbeđujući vrhunski kvalitet proizvoda i njihovu ekonomičnost.
Pregledaj uloge
A male and female colleague leading over a table looking a fabric samples 38833
Dizajn i razvoj proizvoda
Dizajn i razvoj proizvoda
Budi ispred današnjih trendova i stvori sutrašnju modu. Upotrebi svoj osećaj za stil da nam pomogneš da kupcima širom sveta omogućimo pristup pristupačnoj i održivoj modi. Donesi svoju jedinstvenu i kreativnu perspektivu u H&M i otkrij radno mesto na kom neprestano možeš da učiš, rasteš i napreduješ.
Pregledaj uloge
Female wearing glasses, smiling and looking off camera. 7658
Brendiranje, marketing i komunikacija
Brendiranje, marketing i komunikacija
Izgradi naš brend, posveti se našim kupcima i pomozi nam da ispričamo našu priču. Naši timovi razvijaju inspirativne i lokalno relevantne i višenamenske kampanje. Pridruži nam se u izgradnji uzbuđenja i stvaranju vernosti oko našeg brenda, kolekcija i proizvoda namenjenih zajednicama kupaca širom sveta.
Pregledaj uloge
Female sat at a table leaning on her hand, looking into the camera 55359
Upravljanje poslovanjem
Upravljanje poslovanjem
Pomoću podataka i analize, kao kontrolor poslovanja pronalaziš prilike da podstakneš rast i unaprediš percepciju vrednosti. Sprovedi analizu u delo, reši složene zadatke i razjasni komplikovane stvari. Nudimo ti bezbroj prilika, od lokalne podrške prodavnica do globalnih, pomoćnih funkcija ili regiona.
Pregledaj uloge
closeup of woman dressed in wavy orange clothes looking into the distance 53352
Održivost
Održivost
Obuci ceo svet i pruži pomoć na putu ka održivijoj modi. Biti održiv znači poštovati ljude i planetu danas, ali ne ugrožavati buduće potrebe. Pridruži se ovom timu i pomozi nam da modu učinimo održivijom, a održivost modernijom.
Pregledaj uloge
The inside of a H&M store 84069
Iznajmljivanje, izgradnja i projektovanje objekata i prodavnica
Iznajmljivanje, izgradnja i projektovanje objekata i prodavnica
Ovi timovi blisko sarađuju kako bi obezbedili postojanje najomiljenijih prodavnica, tržišni rast, onlajn platforme za prodaju i partnerstva širom sveta. Od pronalaženja savršenog mesta, pregovaranja sa zakupodavcima i razvoja dizajna do izgradnje i održavanja, ovi timovi su zaduženi za sve.
Pregledaj uloge
A female store employee changing a window display 1307
Prodaja i poslovanje
Prodaja i poslovanje
Naši talentovani timovi oživljavaju H&M proizvode za naše kupce, bave se njihovim potrebama i željama i obezbeđuju relevantnost proizvoda lokalnim tržištima. Ako te zanimaju tehnike i vizuelno pospešivanje prodaje ili poslovanje prodavnice, pridruži nam se i pomozi nam da inspirišemo naše kupce i da im pružimo uzbudljivo iskustvo.
Pregledaj uloge
A male standing in front of a rail of clothes. Holding a few items of clothing, looking off camera. 56371
Računovodstvo i finansije
Računovodstvo i finansije
U okviru ovog odeljenja postoje razne uloge – od rada na strateškim rešenjima do rukovanja fakturama ili saradnje i praćenja ostalih odeljenja. Pridruži se ovom timu i uključi se u svaki korak izgradnje H&M-ovog uspeha.
Pregledaj uloge
Closeup of person smiling and looking into the camera 76767
Pravo, administracija, bezbednost i usklađenost
Pravo, administracija, bezbednost i usklađenost
Kao odgovorna kompanija, naše poslovanje mora da bude u skladu sa zakonima, propisima i standardima. Pomozi nam da našim kupcima i zaposlenima pružimo procese i smernice usredsređene na rešenje koji će nam omogućiti značajan rast. Ovde napravi razliku i vidi uticaj svuda.
Pregledaj uloge