Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Υπεύθυνος Τμήματος

Ακολούθησε τη Marla για μια μέρα

Ως Υπεύθυνος Τμήματος στην H&M, θα περνάς το 80% του χρόνου σου εκεί όπου συμβαίνουν όλα: στο χώρο του καταστήματος. Όχι μόνο επειδή είναι ο πιο ευχάριστος χώρος, αλλά κυρίως για να βοηθάς τους συναδέλφους σου. Άλλωστε γνωρίζεις ότι για την επίτευξη εξαιρετικών πωλήσεων, είναι πολύ σημαντικό να ακούς τις ιδέες της ομάδας σου και να βοηθάς τα μέλη της να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους.

Οι Υπεύθυνοι Τμήματος που αναζητούμε πρέπει να είναι πολύ δραστήριοι. Πρέπει να απολαμβάνουν τους γρήγορους ρυθμούς μας, σε μια δουλειά που απαιτεί ταχύτατες και άμεσα εφαρμόσιμες αποφάσεις. Να επιλύουν τα προβλήματα με θετική συμπεριφορά. Να είναι οργανωτικοί και να ξέρουν πώς να παρακινούν και να εμπνέουν τους ανθρώπους γύρω τους.

Διευθύνεις το τμήμα σου με στόχο την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών στο χώρο των πωλήσεων, τα δοκιμαστήρια και τα ταμεία. Όταν δεν είσαι στο κατάστημα βοηθώντας την ομάδα σου, αναπτύσσεις στρατηγικές πωλήσεων και τρόπους παρουσίασης των εμπορευμάτων, ενώ σχεδιάζεις εκστρατείες και άλλες δραστηριότητες.

Εκπαιδεύεις, αναπτύσσεις και αξιολογείς τους Συμβούλους Πωλήσεων, ενώ οργανώνεις και σχεδιάζεις τρόπους επιτυχίας για το τμήμα σου.

Πιστεύεις ότι το 'χεις μέσα σου; Να η ευκαιρία σου για μια καριέρα πέρα από τα συνηθισμένα

Η H&M χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον ιστοχώρο μας. Αν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, θα υποθέσουμε ότι δεν έχετε πρόβλημα με αυτό. Μάθετε περισσότερα για τα cookies.