Αναζήτηση επαγγελματικών ευκαιριών

Department Manager

Βοήθησε τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους & ακολούθησε κι εσύ τον δικό σου.

Ως Department Manager στην H&M, θα περνάς το 80% του χρόνου σου εκεί που συμβαίνουν όλα: στον όροφο. Όχι μόνο γιατί είναι πιο ευχάριστο, αλλά και για να στηρίζεις τους συναδέλφους σου. Για να επιτύχεις εκπληκτικά αποτελέσματα, γνωρίζεις πόσο σημαντικό είναι να ακούς προσεκτικά τις ιδέες της ομάδας σου και να τη βοηθάς να αναπτύξει τις δεξιότητές της.

Η ηγεσία αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση και η πρακτική εργασία με την ομάδα σου είναι κάτι φυσικό για σένα. Για σένα ο πελάτης έρχεται πρώτος, έχεις έντονη εμπορική αίσθηση που ωθεί τις πωλήσεις, και έχεις τη γνώση σε επίπεδο εργασίας να υποστηρίζεις τον εαυτό σου και την ομάδα σου. Απολαμβάνεις τους γρήγορους ρυθμούς της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας και μια δουλειά όπου μπορείς να πάρεις γρήγορες αποφάσεις και να τις εφαρμόσεις. Είσαι θετικό άτομο που βρίσκει λύσεις. Είσαι επίσης καλά οργανωμένος και ξέρεις πώς να παρακινείς και να εμπνέεις τους γύρω σου.

Οργανώνεις το τμήμα σου με εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών στον όροφο, στα δοκιμαστήρια και στα ταμεία. Όταν δεν είσαι στον όροφο του καταστήματος στηρίζοντας την ομάδα σου, αναπτύσσεις στρατηγικές πωλήσεων και παρουσιάσεις merchandising και σχεδιάζεις καμπάνιες και δραστηριότητες. Εκπαιδεύεις, αναπτύσσεις και αξιολογείς τους Sales Advisors, και συγχρόνως οργανώνεις και σχεδιάζεις το τμήμα σου με στόχο την επιτυχία. Αναγνωρίζουμε τη δυνατότητα συνεισφοράς κάθε ατόμου στην κοινή μας επιτυχία. Όταν προσθέτεις τη μοναδικότητά σου στην H&M, μπορούμε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά μαζί.

Βοήθησε τους άλλους να βρουν τον δρόμο τους & ακολούθησε κι εσύ τον δικό σου.
Γίνε Department Manager & ακόμα περισσότερα στην H&M