Sök efter karriärmöjligheter

Sales Advisor

 

Välkomna kunderna & känn dig välkommen att vara dig själv

När du arbetar i butiken representerar du oss – för kunderna är du H&M! Som person är du vänlig, trendmedveten och älskar att arbeta med människor. Du gör en stor skillnad i H&M:s butik. Du inspirerar kunderna, ger dem stiltips och du är fysiskt aktiv hela dagen. 

Säljare/Sales Advisor är en av våra viktigaste roller och ett perfekt sätt att inleda din karriär hos oss. Många av våra chefer har börjat på butiksgolvet – där allt handlar om att ge fantastisk service till våra kunder. För att platsa i vårt team måste du gilla att vara fysiskt aktiv samt klara att ha många saker på gång samtidigt. Du är också positiv och trevlig och har den rätta känslan för mode. Du har en fantastisk organisationsförmåga och får energi av att arbeta med människor som är lika utåtriktade och modeintresserade som du.

När du arbetar i butiken representerar du H&M. Du inspirerar, vägleder och hjälper våra kunder på alla sätt. Oavsett om det är på butiksgolvet, i provrummen eller i kassan, är du en förebild och har möjlighet att förmedla hur kul det är med mode. Du ger också våra kunder service genom att ta hand om inkommande plagg, se till att butiken är inbjudande. Naturligtvis håller du dig informerad om alla våra kampanjer och försäljningsaktiviteter. Du får chansen att se till så att saker händer. Letar du efter ett nytt äventyr är H&M rätt plats för dig – vi erbjuder dig en spännande resa. 

Välkomna kunderna & känn dig välkommen att vara dig själv.
Bli Sales Advisor & mer på H&M.