Sök efter karriärmöjligheter

Avdelningschef

Som avdelningschef på H&M tillbringar du 80 % av tiden där allt händer – på butiksgolvet. Inte bara för att det är roligast, utan också för att hjälpa dina arbetskamrater. Du vet hur viktigt det är att lyssna på teamets idéer och hjälpa dem att utveckla sina färdigheter för att ni ska kunna uppnå lysande försäljningssiffror.

Som avdelningschef på H&M måste du gilla att hugga i. Du uppskattar det höga tempot och fattar snabba beslut som du sedan sätter till verket. Med din positiva attityd är du bra på att hantera utmaningar och lösa problem. Dessutom är du välorganiserad och en stjärna på att motivera och inspirera folk i din närhet.

Du ser till att din avdelning ger bästa kundservice på butiksgolvet, i provrummet och i kassan. När du inte jobbar i butiken tillsammans med ditt team, planerar du för kommande kampanjer och säljaktiviteter. Du utbildar och utvecklar säljarna i ditt team, samt ser till att organisera din avdelning för att uppnå era mål.

Är du redo för utmaningen? Här är din chans till en karriär utöver det vanliga.

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.