Sök efter karriärmöjligheter

Avdelningschef

Hjälp andra att hitta rätt väg & upptäck din egen

Som avdelningschef på H&M tillbringar du 80 procent av tiden där allt händer – på butiksgolvet. Inte bara för att det är roligt utan även för att stötta dina kollegor. Du vet hur viktigt det är att lyssna på teamets idéer och hjälpa dem att utveckla sina färdigheter för att ni ska kunna uppnå lysande försäljningssiffror.

För att nå exceptionella resultat visar du vägen och arbetar tillsammans med ditt team där det behövs. Du har alltid kunden i centrum och ett kommersiellt sinne för att öka försäljningen, och de kunskaper som behövs för att kunna stötta dig själv och ditt team. Du uppskattar det höga tempot och fattar snabba beslut som du sedan omsätter i praktiken. Med din positiva attityd är du bra på att hantera utmaningar och lösa problem.  Samtidigt är du välorganiserad och en stjärna på att motivera och inspirera folk i din närhet.

Du ser till att din avdelning ger bästa kundservice på butiksgolvet, i provrummet och i kassan. När du inte jobbar i butiken tillsammans med ditt team, planerar du säljstrategier, kommande kampanjer och säljaktiviteter. Du utbildar och utvecklar säljarna i ditt team, och ser till att organisera din avdelning för att uppnå era mål. Vi värderar alla insatser som gör att vi tillsammans blir starkare. När du bidrar med din unika kunskap kan vi skapa magi tillsammans.

Hjälp andra att hitta rätt väg & upptäck din egen.
Bli avdelningschef & mer på H&M.