Sök efter karriärmöjligheter

Visual

Visualavdelningen arbetar tvärfunktionellt med att förbättra butiksupplevelsen genom att visa vårt mode och våra kampanjer på ett visuellt inspirerande sätt.

Vi ser till att våra kollektioner visas upp från sin allra bästa sida – genom att producera uttrycksfulla kampanjer, optimera hur de presenteras i butik och skapa spännande skyltfönstermiljöer.

Idag arbetar 80 st kreativa talanger på avdelningen i olika roller, som t ex kreatörer, stylister och projektledare.

Visualavdelningen består av fem team med olika specialistområden där alla samarbetar med varandra för att uppnå bästa möjliga resultat.

  • Presentations- och stylingteamet - arbetar nära inköp för att optimera presentation och styling. Det här teamet sätter de visuella riktlinjerna globalt och arbetar både med aktuella kollektioner och framtida projekt.
  • Skyltfönsterdesignteamet - ansvarar för att skapa den bästa möjliga kampanjuppföljningen i våra butiker, inklusive designen av våra skyltfönster.
  • Produktionsteamet - ansvarar för anskaffning och produktion av högkvalitativa produkter för våra butiker till bästa pris. Teamet strävar efter att få fram innovativa, hållbara och kommersiellt starka upplägg som maximerar försäljning och genomslag för varumärke/koncept.
  • Planerings- och informationsteamet - har huvudsakligt ansvar för att driva kommersiell planering, utveckla våra kampanjer, förbättra butiksupplevelsen och skapa inspirerande information till butiks- och landsteamen.
  • Landssupport- och talangteamet - reser runt i världen för att stödja landsteamen med visuell installation och för att dela med sig av bästa praxis.

Visualavdelningen skapar helt enkelt en fantastisk shoppingupplevelse genom att visa upp våra kollektioner och kampanjer på bästa möjliga sätt.