Sök efter karriärmöjligheter

Online

H&M Online Sales ansvarar för  H&Ms globala online handel. Här erbjuder vi mode och kvalité till bästa pris för en hållbar produktion. Vi ser till att H&Ms butik alltid är öppen och kan erbjuda våra kunder det senaste modet, dygnet runt var du en befinner dig.

Online Sales erbjuder mode i alla digitala kanaler och i dagsläget har vi 47 online marknader runt om i världen. Vårt fokus är att skapa det bästa möjliga kunderbjudandet och att utveckla H&Ms online handel. Vi säkerställer att H&M är ett företag där kunden kan shoppa och hålla sig uppdaterad på det senaste modet, i butik såväl som online.

Online Sales består idag utav 250 medarbetare och är placerat på H&Ms huvudkontor i Stockholm. En multi-kulturell arbetsmiljö med många olika nationaliteter, både på kontoret i Stockholm och runt om i världen. Online Sales har även team placerade i Borås, Shanghai och New York.

För oss på Online Sales är det viktigt att bibehålla vårt löfte till kunderna genom att kunna erbjuda en hög service, effektivitet och snabba ledtider. Vår vision är att bli världsledande inom online försäljning samt vara ett av de mest älskade märkena i världen. Online Sales ser till att H&M ständigt är öppet för inspiration och shopping!


Meet some of our E-commerce Talents 

Sandra

E-commerce Merchandiser

Get to know Sandra

Madelaine

E-commerce Visual Merchandiser

Get to know Madelaine

Manaf

E-commerce Visual Merchandiser

Get to know Manaf

Emma

Head of Merchandising at Online Sales, Japan & Korea market

Get to know Emma

Carlo

Head of Visual Merchandising, West Europe market

Get to know Carlo