Sök efter karriärmöjligheter

Inköpare

Rollen som inköpare på H&M handlar om att arbeta i team. Tillsammans med mönsterkonstruktörer, Designers och Business Controllers utvecklar du nya kollektioner på vårt huvudkontor i Stockholm. Arbetsplatsen är dynamisk, fartfylld och kreativ och ingen dag är den andra lik.

Vi letar efter personer med blick för globalt kommersiella trender och ett sjätte sinne för vad som kommer att sälja – över hela världen. Att köpa in mode till våra butiker, till online och katalogerna är den enkla delen. Utmaningen ligger i att få det att sälja. Därför måste du också vara bra på att planera och ha koll på ledtider, samt ständigt leta efter nya försäljningsmöjligheter.

Som inköpare styr och ansvarar du för att maximera försäljningen och lönsamheten inom din grupp. Att vara inköpare innebär också att planera, utveckla och producera produktutbudet för gruppen, samt att fastställa optimala tidsplaner och budgetar.

Vanliga frågor och svar om Inköpare

Låter det här intressant? Här är din chans till en karriär utöver det vanliga.

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.