Sök efter karriärmöjligheter

Hållbarhet

Vi satsar på miljömässiga hållbarhetsprinciper i varje aspekt av vårt företag och vill gå i täten för förändring. Vi engagerar oss i alltid göra rätt val – för dig och för miljön.

Klä hela världen & hjälp till att göra mode mer hållbart. Be yourself & more at H&M.

Vi på H&M är stolta över att kunna hjälpa våra kunder och alltid sätta dem i centrum. Den här målmedvetenheten motiverar oss att alltid göra det där lilla extra. Den inspirerar oss att skapa ett hållbart intryck till alla som kommer i kontakt med vårt varumärke och vår personal. 

Vårt arbete sträcker sig bortom våra kunder. Med 5 000 butiker världen över innebär vår storlek att vi har ett enormt ansvar att skapa ett positivt inflytande i hela värdekedjan. Vi engagerar oss i och satsar på miljömässiga och sociala hållbarhetsprinciper i varje aspekt av vårt företag och har gjort det i över två decennier. Vi engagerar oss i alltid göra rätt val – för dig och för miljön.

”På H&M har vi gett oss själva utmaningen att äntligen göra modet hållbart och hållbarhet modernt. Vi vill hjälpa människor att uttrycka sin personlighet och känna sig stolta över vad de har på sig. Jag är väldigt spänd på att få se framstegen vi gjort hittills och hur detta hjälper oss att erbjuda dig ännu bättre kläder - och skapa en hållbarare modeframtid”, säger Karl-Johan Persson, Styrelseordförande H&M Hennes & Mauritz AB.

Vi är 100 procent engagerade i att leda förändringen mot en hållbarare modeframtid. 

Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här:

hm.com/hm-sustainability
hmgroup.com/sustainability