Sök efter karriärmöjligheter

Be yourself and more at H&M

Vi på H&M vet att du kan hitta det du älskar. Vi erbjuder dig utrymme att skapa och att utvecklas – en plats där du passar in och kan vara dig själv. Du blir medlem i ett spännande team i ett företag som känns lika bra som det ser ut. Vi anser att allt är möjligt eftersom vi gör det tillsammans.

 

Vi välkomnar alla

Vår kultur förenas av gemensamma värderingar. Vi vet att vi uppnår allra bästa resultat när människor får lov att vara sig själva. Vi värderar alla insatser som gör att vi tillsammans blir starkare. Bidra med din unika röst – tillsammans kan vi skapa magi.  

Vi vill att du ska vara dig själv och respektera andra för vilka de är. Vår mångfald är vår styrka och den skapar en inkluderande och välkomnade arbetsplats som lägger stort värde på allas individualitet. När en fantastisk blandning av människor samlas och delar sina kunskaper, sin erfarenhet och sina idéer med varandra kan vi inspirera och locka kunder världen över.

H&M är en rättvis och jämlik arbetsgivare. Det är viktigt för oss att skapa en inkluderande arbetsplats där alla medarbetare får komma till tals, och behandlar varandra med integritet, respekt, ödmjukhet och värdighet. 

Våra sociala policyer fungerar som ett komplement till våra företagsvärderingar och redogör för rättigheter och skyldigheter för alla anställda vad gäller respekt, jämlikhet, diskriminering och trakasserier.

 

Starta en spännande resa på H&M

Som ett av världens största modeföretag kan H&M erbjuda oändliga karriärmöjligheter. En fartfylld, omväxlande arbetsplats där kunden alltid är i centrum och alla medarbetare får möjlighet att utvecklas professionellt och personligt. Du får möjlighet att utforska din egen väg och skriva din historia. Vi tror på våra medarbetare och på att ge människor ansvar.

Oavsett vilken roll du spelar på H&M omges du av människor som delar din passion för stil, kreativitet och resultat. Vi vill alla att våra kunder ska må bra och se bra ut! Vår entreprenörsanda skapar en arbetsplats där alla vågar utmana normen och tänka utanför ramarna. Vi är uppgiftsorienterade problemlösare. Den dynamiska, föränderliga modebranschen kräver styrka, mod och flexibilitet. Här får du möjligheten att få saker att hända. Letar du efter ett nytt äventyr är H&M rätt plats för dig - vi erbjuder dig en spännande resa!

Det som verkligen gör oss annorlunda är våra otroliga medarbetare. Vi värderar alla insatser som gör att vi tillsammans blir starkare. Från trendsäkra Sales Advisors och Visual Merchandisers till designers och affärsstrateger med fingertoppskänsla – alla med samma höga ambitionsnivå och attityden att allt är möjligt. För att inte tala om ett skarpt öga för mode. Det är tack vare dem som vi har vuxit till över 5 000 butiker i över 74 länder – och vi fortsätter att växa!

 

Våra värderingar - vår kärna

Vi på H&M bryr oss! Vi tar hand om våra kunder och om varandra. Vi gillar att ha roligt, och det märks i vårt arbetssätt.

Våra värderingar är en reflektion av H&M:s själ och hjärta. De definierar vad det innebär att arbeta här och hur vi gör saker. När vi interagerar med kollegor och kunder världen över hjälper våra värderingar oss att växa och utvecklas.

VI ÄR ETT TEAM
VI TROR PÅ MÄNNISKAN
ENTREPRENÖRSANDA
STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR
KOSTNADSMEDVETENHET
RAKT PÅ SAK MED ÖPPET SINNE
ENKELHET