Sök efter karriärmöjligheter

Fashion, fun & action!

Som ett av världens största modeföretag kan H&M erbjuda oändliga karriärmöjligheter. En fartfylld, omväxlande arbetsplats där kunden alltid är i centrum.

I dag har H&M cirka 179 000 anställda på 74 marknader.

Men det som verkligen gör oss annorlunda är våra otroliga medarbetare. Från trendsäkra Sales Advisors och Visual Merchandisers till IT-proffs och strateger med fingertoppskänsla – alla med samma höga ambitionsnivå och attityden att allt är möjligt. För att inte tala om ett skarpt öga för mode. Det är tack vare dem som vi har vuxit till över 5 043 butiker i över 74 länder – och vi fortsätter att växa.

Våra värderingar – H&M-andan

Våra värderingar är en reflektion av H&Ms själ och hjärta. De definierar vad det innebär att arbeta här och hur vi gör saker. När vi interagerar med kollegor och kunder världen över hjälper våra värderingar oss att växa och utvecklas. Var för sig kanske dessa värderingar verkar uppenbara, men tillsammans skapar de en kultur som vi ser som unik och som skiljer oss från många andra företag.

VI ÄR ETT TEAM
VI TROR PÅ MÄNNISKAN
ENTREPRENÖRSANDA
STÄNDIGA FÖRBÄTTRINGAR
KOSTNADSMEDVETENHET
RAKT PÅ SAK MED ÖPPET SINNE
ENKELHET


Hur vi jobbar tillsammans

Människor är nyckeln till vår framgång och vi har stort fokus på att vara en bra arbetsgivare. Genom att erbjuda en rolig, kreativ och dynamisk arbetsplats kan vi alla växa tillsammans.

Vår verksamhet bygger på stor respekt för individen. Det gäller många aspekter – från rättvisa löner, arbetstider och fackföreningsfrihet, till att alla har samma möjligheter att växa och utvecklas inom företaget. Att vara en bra arbetsgivare är särskilt viktigt i de länder där lagar och förordningar inte når upp till våra egna normer och krav.

Vi har ett starkt etiskt förhållningssätt. Det innebär att vi tar en tydlig ställning mot diskriminering och trakasserier överallt där vi är verksamma. Bland våra medarbetare finns en stor mångfald när det gäller ålder, kön och etnicitet, och alla är lika värdefulla för vårt företag. Jämlikhet är mycket viktigt för oss. Ett exempel på detta är att 50 % av våra styrelsemedlemmar är kvinnor.

På H&M tror vi på öppna dörrar och högt i tak. Det innebär att varje medarbetare kan diskutera arbetsrelaterade frågor direkt med ledningen. Som anställd hos oss har man rätt till kollektivavtal. Vi strävar hela tiden efter att ha bra relationer med såväl anställda som arbetstagarorganisationer och fackföreningar.

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.