Sök efter karriärmöjligheter

En av Europas bästa arbetsplatser

H&M har utsetts till en av de 10 bästa arbetsplatserna i Europa av Great Place to Work®

Företagen som dyker upp på deras lista över de bästa arbetsplatserna i Europa har betygsatts av de anställda som företag som har mycket bra policies och rutiner som stödjer en trygg kultur - en prestation vi kan vara stolta över!

H&M:s unika företagskultur skapas av vår fantastiska personal.  Genom att erbjuda en rolig, kreativ och dynamisk arbetsplats, kan vi alla växa tillsammans.


Om Great Place to Work®

Great Place to Work® är ett globalt undersöknings-, konsult- och utbildningsföretag som hjälper organisationer att identifiera, skapa och upprätthålla bra arbetsplatser genom att utveckla en företagskultur som gör att personalen känner sig trygg.  Great Place to Work arbetar med företag, välgörenhetsorganisationer och statliga verk i 51 länder.

Vad exakt innebär listan över de bästa arbetsplatserna i Europa?

Den årliga listan över de bästa arbetsplatserna i Europa uppmärksammar organisationer i den europeiska regionen som är hängivna till att upprätthålla en företagskultur där deras personal känner sig trygg.  Länderna som ingår i rankingen är  Belgien, Danmark, Finland, Frankrike, Grekland, Irland, Italien, Luxemburg, Nederländerna (Holland), Norge, Polen, Portugal, Schweiz, Spanien, Storbritannien, Sverige, Turkiet, Tyskland och Österrike.

Fler än 2 300 företag deltog i de nationella undersökningarna för listan.  Bland dessa utsågs de 100 bästa arbetsplatserna i Europa.