Sök efter karriärmöjligheter

Hej student!

Är du intresserad av att utvecklas och växa tillsammans med oss? Kul! Det finns många olika vägar för dig, både under studietiden och efter examen, att börja din karriär hos oss.

Som ett av världens största modeföretag kan H&M erbjuda oändliga karriärmöjligheter. En fartfylld, omväxlande arbetsplats där kunden alltid är i centrum. Det som verkligen gör oss annorlunda är våra otroliga medarbetare som varje dag omsätter våra värderingar i praktiken.


Kombinera studier och arbete

Vi får många förfrågningar från studenter som vill arbeta deltid eller under lov. Och ja, en deltidstjänst i någon av våra butiker är en fantastisk möjlighet att börja din karriär inom H&M. Det är det perfekta sättet att lära känna oss som företag. Under ”Lediga jobb” hittar du alla lediga tjänster och kan göra en generell intresseanmälan.


Skriver du en avhandling eller uppsats?

Är du intresserad av att skriva en avhandling eller uppsats om H&M? Fantastiskt! Tyvärr har vi inte möjlighet att vara en aktiv del genom stöd och handledning, eftersom vår tid och våra resurser inte räcker till. Men vi hoppas att du hittar en stor mängd fakta, statistik och annan användbar information här på hm.com.


Praktik och Internships

På vårt huvudkontor i Stockholm erbjuder vi internships inom till exempel Business Controlling och Inköp och Design. Ett exempel är vårt Summer Internship med fokus på rollen som Business Controller.  Under 6 veckor får du en bred introduktion till H&M och en inblick i det dagliga arbetet inom en av följande avdelningar; Inköp, Online Sales, Global Sales och New Business. Läs mer här.


Traineeprogram

Från huvudkontoret i Stockholm driver vi idag olika traineeprogram med syfte att hitta talanger och framtida ledare till olika delar av vår organisation. Programmen vänder sig till dig som är nyutexaminerad eller har upp till två års arbetslivserfarenhet. Alla program erbjuder dig en bred och unik introduktion till H&M, samt fördjupad erfarenhet och kunskap om olika avdelningar inom vårt företag. Läs mer här!


Nyutexaminerad och letar efter ditt första jobb?

När du har avslutat dina studier kan H&M erbjuda många intressanta tjänster inom olika områden av vår verksamhet. Vi söker exempelvis alltid talanger som vill jobba inom Business Controlling, IT eller Inköp och Design. Under ”Lediga jobb” hittar du alla våra lediga tjänster.