Sök efter karriärmöjligheter

Sales Advisor

Följ Anta under en dag

Sales Advisor är en av våra viktigaste roller och ett perfekt sätt att inleda din karriär hos oss. Många av våra chefer har börjat på butiksgolvet – där allt handlar om att ge fantastiskt service till våra kunder.

För att platsa i vårt team måste du gilla att vara fysiskt aktiv samt klara att ha många saker på gång samtidigt. Som person är du positiv och trevlig och har den rätta känslan för mode. Du har en fantastisk organisationsförmåga och får energi av att arbeta med människor som är lika utåtriktade och modeintresserade som du.

När du arbetar i butiken representerar du H&M – genom att inspirera, vägleda och hjälpa våra kunder på alla sätt. Oavsett om det är på butiksgolvet, i provrummen eller i kassan, är du en förebild och har möjlighet att förmedla hur kul det är med mode. Du ger också våra kunder service genom att ta hand om inkommande plagg, se till att butiken är inbjudande samt hålla dig informerad om alla våra kampanjer och försäljningsaktiviteter.

Låter det här som du? Grattis – här är din chans till en karriär utöver det vanliga.

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.