Sök efter karriärmöjligheter

Hej studenter!


Kombinera studier och arbete

Vi får många förfrågningar från studenter som vill arbeta deltid eller under lov. Och ja, en deltidstjänst i någon av våra butiker är en fantastisk möjlighet att börja din karriär inom H&M. Det är det perfekta sättet att lära känna oss, och kan utvecklas till en heltidstjänst liksom en internationell karriär. Välkommen till en rolig och fördomsfri arbetskultur med flexibla arbetstider och mycket personligt ansvar!


Praktik och trainee-program

I några av våra försäljningsländer kan du arbeta som trainee i våra butiker och då och då dyker möjligheten upp till praktik eller trainee-program på något av våra kontor. Den typen av tjänster listas under Lediga jobb.

På vårt huvudkontor i Sverige erbjuder vi praktik- och trainee-program inom till exempel Business Controlling, IT och Inköp och Design. Besök den svenska karriärsidan för att ta reda på mer.


Skriver du en avhandling eller uppsats?

Är du intresserad av att skriva en avhandling eller uppsats om H&M? Fantastiskt! Tyvärr har vi inte möjlighet att vara en aktiv del av arbetet eftersom vår tid och våra resurser behövs inom verksamheten. Men, vi hoppas att du hittar en stor mängd fakta, statistik och annan användbar information här på hm.com.

H&M använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda våra tjänster förutsätter vi att du godkänner detta. Läs mer om cookies.