Pretraži raspoloživa radna mesta

Aranžer

 

Učini da prodavnica izgleda dobro & da kupci izgledaju još bolje

Uloga aranžera je kreativna i dinamična. Kao ljubitelj mode, pratiš najnovije trendove. Stilizovanje i prezentacija odeće su tvoja specijalnost. Kupac je u središtu svega što ti i tvoj tim radite. Tvoja kreativnost i komercijalni način razmišljanja ti pomažu da stvoriš inspirativno, relevantno i ugodno iskustvo kupovine.

Malo je reći da je moda tvoja strast. Poznaješ sve trendove i imaš smisla za prezentovanje naših kolekcija na način koji je istovremeno inspirativan i komercijalan. Tražimo odličnog timskog igrača, osobu punu inspiracije - koja zna i kako da inspiriše druge. Voliš da budeš u toku, uživaš u poslu u kome je svaki dan poseban.

Tvoj posao je da prezentuješ našu odeću i modne dodatke na atraktivan način i da ispratiš prodajne aktivnosti. Bićeš odgovoran/na za izloge i izlaganje unutar prodavnice, starajući se da ona bude uvek zabavna i moderna. Takođe ćeš obučavati i usmeravati svoje kolege na licu mesta o aranžiranju i prezentaciji. Inspirisan/a si da ostaviš pozitivan utisak na sve koji dolaze u kontakt sa našim brendom i našim zaposlenima. Pomaganje svima da izgledaju i osećaju se dobro te pokreće.

Učini da prodavnica izgleda dobro & da kupci izgledaju još bolje.
Postani aranžer & više od toga u H&M-u.