Pretraži raspoloživa radna mesta

Menadžer odeljenja

 

Pomozi drugima da pronađu svoj put & otkrij svoj vlastiti

Kao Menadžer odeljenja u H&M-u, 80% svog vremena provodićeš tamo gde se sve dešava - u samoj prodavnici. Ne samo zato što je tako zabavnije već i da podržiš svoje kolege. Znaš koliko je za postizanje izvanrednih rezultata u prodaji važno da saslušaš ideje svog tima i da im pomogneš da razviju sopstvene veštine.

Prirodan deo tvoje pozicije jeste da si uzor i da aktivno učestvuješ u poslu sa svojim timom. Poseduješ način razmišljanja koji stavlja kupca na prvo mesto, istančan komercijalni smisao koji pokreće prodaju i operativno znanje da podržiš sebe i svoj tim. Uživaš u brzom tempu našeg poslovanja i na radnom mestu gde se odluke brzo donose i sprovode u praksi. Osoba si koja rešava probleme i ima pozitivan stav. Takođe si dobro organizovana osoba i znaš kako da motivišeš i inspirišeš ljude oko sebe.

Vodiš svoje odeljenje sa odličnom uslugom na prodajnom prostoru, kabinama i na kasama. Kada ne pomažeš svom timu u samom prodajnom prostoru, razvijaš prodajne strategije i promotivne prezentacije, planiraš kampanje i aktivnosti. Obučavaš, razvijaš i procenjuješ prodajne savetnike, dok organizuješ i planiraš uspeh svog odeljenja. Prepoznajemo doprinos koji svaki pojedinac može dati našem zajedničkom uspehu. Kada dodaš svoj jedinstveni glas u H&M, možemo da zajedno stvorimo magiju.

Pomozi drugima da pronađu svoj put & otkrij svoj vlastiti.
Postani menadžer odeljenja & više od toga u H&M-u.