Pretraži raspoloživa radna mesta

Vizuelni odsek

Visual Department sarađuje sa drugim odeljenjima, da bismo unapredili iskustvo u kupovini u našim prodavnicama, prezentujući kampanje i modne kolekcije na vizuelno inspirativan način.

Vodimo računa da naše kolekcije u prodavnicama izgledaju apsolutno najbolje, a to postižemo inspirativnim kampanjama,  privlačnom unutrašnjosti prodavnica i nesvakidašnjim uređenjem izloga.

Danas u ovom odeljenju radi 80 kreativnih talenata sa različitim radnim zadacima, kao što su Creators, Stylists i Project Managers.

Visual Department se sastoji od 5 timova sa stručnošću iz različitih oblasti, a svi oni blisko sarađuju kako bi postigli najbolje moguće rezultate!

  • Presentation & Styling Team - blisko sarađuje sa Buying Office-om kako bi optimizovao prezentaciju i stilizovanje. Ovaj tim postavlja globalne vizuelne smernice i podjednako radi na aktuelnim kolekcijama, kao i na budućem razvoju.
  • Window Design Team - Članovi ovog tima su odgovorni za pružanje najbolje moguće podrške kampanjama u našim radnjama, uključujući i dizajniranje izloga.
  • Production Team - Odgovoran za nabavku i proizvodnju visokokvalitetnih proizvoda za naše radnje po najpovoljnijim cenama. Ovaj tim ima za cilj da obezbedi inovativne, održive i komercijalno jake postavke koje maksimalno  povećavaju prodaju i prepoznatljivost brenda/koncepta.
  • Planning & Information Team - Glavne odgovornosti ovog tima uključuju poslovno planiranje, razvijanje kampanja, unapređenje iskustva u kupovini u radnjama i kreiranje inspirativnih informacija za lokalne timove i timove u prodavnicama.
  • Country support & Talent Team - Članovi ovog tima putuju širom sveta i pružaju podršku lokalnim timovima primenom vizuelnih rešenja i razmenjivanjem najboljih praksi.

Jednostavno rečeno, Visual Department kreira najbolje moguće iskustvo u kupovini prikazivanjem naših kolekcija i kampanja na najbolji mogući način!