Pretraži raspoloživa radna mesta

Napiši svoju priču

Počni da učiš nove stvari & otkrij sve što možeš biti. Budi ono što jesi & više od toga u H&M-u

U H&M-u te podstičemo, verujemo ti i bodrimo te da istražiš sopstveni put i kreiraš sopstvenu priču. Verujemo u davanje odgovornosti ljudima od početka i snažan osećaj pripadanja i oslonca. Naše poslovanje je tvoje poslovanje. Kada se ti razvijaš, razvijamo se i mi.

U H&M-u verujemo da je moguće pronaći ono što voliš. Pošto verujemo da smo mesto gde je sve moguće i gde treba biti, to znači da ne postoji zadati put. Ohrabrujemo te da igraš aktivnu ulogu u razvoju karijere. Radeći posao odlično i pretvarajući naše vrednosti u delo, možemo učiniti sve mogućim! 

Postoji mnogo načina da razviješ svoju karijeru kod nas. Velike mogućnosti za razvoj, kako profesionalni, tako i lični, pružaju se kroz interno napredovanje, učenjem različitih veština, menjanjem funkcija i preuzimanjem novih odgovornosti. U H&M-u ćeš imati priliku da istražiš najrazličitije moguće uloge koje te mogu odvesti širom sveta.

 

Dodaj svoj jedinstveni glas

Naše vrednosti čine sponu među zaposlenima u H&M-u širom sveta. Bez obzira na tvoju ulogu, doprinosiš uspehu H&M-a poštovanjem svojih odgovornosti i naših vrednosti.  Jednostavno rečeno: to KAKO radiš jednako je važno kao i to ŠTA radiš. To stvara radno mesto gde je svako u timu važan i svako može da napravi razliku.  

 

Budi lider

U H&M-u liderstvo je inspiracija, delegiranje, prihvatanje povratnih informacija i motivacija. Naši lideri predvode primerom - vođeni našim vrednostima i našom ambicijom da razvijamo naše ljude i poslovanje. 

Mnogi naši lideri su iz redova interno zaposlenih u kompaniji. Nudimo programe treninga, obuke i mentorstva za podršku razvoja zaposlenih. U H&M-u ćeš naći stalne mogućnosti za učenje i kolege koje te ohrabruju i podržavaju.  

Usudi se da budeš lider! 

 

Obuka i razvoj

U H&M-u učenje je deo naše kulture. Pružamo inspirativnu internu obuku za svaku poziciju. Želimo da budemo mesto gde se naši zaposleni osećaju cenjenim i gde im se daje šansa da rade na svom razvoju. Zato nudimo uvodne programe obuke svim našim zaposlenima.  

Snažno verujemo u rotacije uloga i napredak u kompaniji. Poslujemo na mnogim tržištima širom sveta. Naša snažna ekspanzija stvara mnogo mogućnosti za internacionalne pozicije. 

 

Procene učinka i otvoreni dijalozi

Jedna od naših osnovnih vrednosti je što smo neposredni i bez predrasuda. To znači da imamo jaku kulturu davanja povratnih informacija. Redovne procene učinka i dijalozi su od ključnog značaja za razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenih. Godišnje procene i individualizovani razvojni planovi podržavaju razvoj naših zaposlenih. Lični i profesionalni razvoj zaposlenih  je sastavni deo razvoja H&M-a, kako bi postao mesto gde je sve moguće i na kom treba biti...