Pretraži raspoloživa radna mesta

Najčešća pitanja

Imaš pitanja? Evo nekih od najčešćih pitanja koja dobijamo. Ako ne možeš da pronađeš odgovor na svoje pitanje, obrati nam se i rado ćemo ti pomoći.


Kako da se prijavim za posao u H&M-u?

Možemo da prihvatimo samo prijave poslate elektronskim putem i zato te molimo da koristiš obrazac za prijavljivanje - samo klikni na posao za koji si zainteresovan.


Koliko treba da imam godina da bih radila/radio u H&M-u?

Potrebno je da imaš 18 ili više godina.


O čemu treba da razmislim ako želim da se prijavim za posao u prodavnici?

Budi siguran da možeš da radiš u okviru fleksibilnog radnog vremena u maloprodaji; budi spreman za brzo, fizički zahtevno i zabavno radno okruženje.


Kako da se prijavim za stalan/part-time posao?

Koristi funkciju pretrage na hm.com/jobs kako bi pronašao odgovarajuće raspoloživo radno mesto.


Da li je moguće raditi samo vikendom u H&M-u?

Da, moguće je, ali pošto provodimo mnogo vremena obučavajući svakog novog zaposlenog, pre svega smo zainteresovani za ljude koji žele da rade u H&M-u tokom dužeg vremenskog perioda.


Da li H&M nudi sezonske poslove?

U zavisnosti od lokacije prodavnice, s vremena na vreme nudimo privremene ugovore. Proveri trenutno raspoloživa radna mesta.


Da li H&M ima programe obuke?

Da, imamo programe obuke, na primer za radna mesta Prodajni savetnik, Menadžer odeljenja, Visual Merchandiser i Menadžer prodavnice.


Kako da se prijavim za posao u H&M-u u drugoj zemlji?

Pređi na sajt željene zemlje u gornjem desnom uglu. Pre nego što se prijaviš, proveri da li imaš pravo da radiš u toj zemlji.


Da li mogu da se prijavim za posao u sedištu H&M-a?

Takva radna mesta popunjavamo pre svega interno, ali kada imamo neko raspoloživo radno mesto, to bude istaknuto na hm.com/jobs.


Kako da postanem model za H&M?

H&M radi sa međunarodnim agencijama za modele; proces selekcije se obavlja u našem sedištu u Stokholmu, u Švedskoj. Ukoliko si zainteresovan za modeling, obrati se odgovarajućoj agenciji.


O čemu treba da razmislim ako se prijavljujem za posao u dizajnu?

Ne zaboravi da nam pošalješ i svoj digitalni portfolio!