Pretraži raspoloživa radna mesta

Naravno da postoje beneficije!

Mi u H&M-u brinemo o svojim zaposlenima. Važno nam je da se osećaš cenjenim i da se prema tebi postupa dobro u svakom pogledu. Dugoročno gledano, tvoje zadovoljstvo je ključ našeg uspeha. U praksi ovo znači da naši zaposleni širom sveta uživaju brojne beneficije. Proveri ih!


Kupuj još povoljnije

Kao što već znaš, cene u H&M-u su sjajne - ali za zaposlene su još bolje! Svi naši zaposleni dobijaju popust kada kupuju u H&M-u - širom sveta.


Iskoristi naš uspeh!

H&M program podsticaja (H&M Incentive Program - HIP) nagrađuje svakodnevnu predanost i dugoročnu odanost naših zaposlenih. Početna donacija Predsednika upravnog odbora Stefana Persona i njegove porodice, zajedno sa budućim doprinosima H&M Grupe, biće tokom vremena ravnomerno raspoređena na naše zaposlene - bez obzira na poziciju i visinu zarade. Kada ste zaposleni kod nas imaćete koristi od rasta vrednosti kompanije H&M, baš kao naši deoničari. Pročitaj više!


Obuka i razvoj

H&M omogućava internu obuku na svakom nivou. Želimo da H&M bude mesto gde će naši zaposleni osećati da su cenjeni i da im je data prilika da se razvijaju. To postižemo internom rotacijom poslova i mogućnostima za unapređenje, kao i kroz ponude na međunarodnom nivou. Nudimo i programe uvodne obuke za pozicije Prodajnog savetnika, Menadžera odeljenja, Visual Merchandiser-a I Menadžera prodavnice.


Procene i otvoreni dijalog

Verujemo da su povratne informacije i procene rada ključne za razvoj i zadovoljstvo naših zaposlenih. Naše godišnje procene i analize plata samo su neke od alatki koje koristimo kako bismo osigurali njihov napredak. Za nas je lični i profesionalni razvoj zaposlenih sastavni deo razvoja kompanije H&M. Zajedno nastavljamo da gradimo uspeh kompanije.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.