Pretraži raspoloživa radna mesta

Visual Merchandiser

Prati Orpijana jedan dan

Uloga Visual Merchandiser je kreativna i dinamična. Obučavaćeš, motivisati i uvežbavati svoje kolege da neprekidno razmišljaju na komercijalan način. Kada si dobar u onome što radiš, u H&M-u ćeš imati beskonačno mnogo mogućnosti za razvoj karijere.

Reći da te moda zanima bilo bi isuviše blago rečeno. Znaš sve trendove i imaš smisla za prezentovanje naših kolekcija na način koji je istovremeno inspirativan i komercijalan. Tražimo odličnog timskog igrača, osobu punu inspiracije - koja zna i kako da inspiriše druge. Voliš da budeš u toku, uživaš u poslu u kojem je svaki dan poseban.

Tvoj posao je da prezentuješ naše odevne predmete na atraktivan način i da ispratiš prodajne aktivnosti kako bi se uverio da se dobar izgled isplati. Bićeš odgovoran za izloge i izlaganje unutar prodavnice, starajući se da ona bude uvek zabavna i moderna. Takođe ćeš obučavati i uvežbavati svoje kolege na licu mesta o vizuelnom merčandajzingu i prezentaciji odevnih predmeta.

Da li razmišljaš na kreativan način? Evo tvoje šanse za karijeru koja nije svakodnevna.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.