Pretraži raspoloživa radna mesta

Menadžer prodavnice

Prati Beku jedan dan

Kada si Menadžer prodavnice u H&M-u, suština nije u tome da budeš veliki šef već u tome da zaslužiš poštovanje drugih. Zapravo, ne radi se toliko o tebi koliko o inspirisanju i motivisanju ljudi da ostvare sjajne rezultate.

Svi naši uspešni Menadžeri prodavnice imaju odlične liderske veštine i istančan smisao za posao. U stanju su da podučavaju i inspirišu druge, a pokreće ih velika lična energija.

Kao Menadžer prodavnice, imaš ulogu da prodajne mogućnosti i profitabilnost svoje prodavnice dovedeš do maksimuma, kao i da ispratiš postignute rezultate. Neophodno je da obezbediš najviši mogući nivo usluge, i da se postaraš da se vizuelni merčandajzing obavlja u skladu sa našim uputstvima. Takođe ćeš rukovoditi zapošljavanjem novih radnika, obukom i razvojem Prodajnih savetnika i tima Menadžera prodavnice.

Priprema, pozor, sad! Evo tvoje šanse za karijeru koja nije svakodnevna.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.