Pretraži raspoloživa radna mesta

Prodajni savetnik

Prati Antu jedan dan

Prodajni savetnik je jedno od naših najvažnijih radnih mesta i odličan način da započneš karijeru kod nas. Mnogi naši menadžeri počeli su u prodaji, gde je odlična usluga sve.

Da bi se dobro uklopio u tim kao Prodajni savetnik, neophodno je da budeš osoba koja može istovremeno da obavlja više poslova i koja uživa da bude na nogama. Takođe si pozitivna osoba, prijateljski nastrojena, sa fantastičnim smislom za stil. Imaš sjajne organizacione sposobnosti i uživaš u radu sa ljudima koji su podjednako komunikativni i zainteresovani za modu kao ti.

Raditi u prodavnici znači predstavljati H&M. Ti inspirišeš, vodiš i pomažeš našim kupcima u svakom pogledu. U prodajnom prostoru, u kabinama za presvlačenje ili na kasi - širićeš zabavni duh mode. Odlična usluga uključuje i rukovanje pristiglim artiklima i staranje da prodavnica izgleda privlačno. I, naravno, potpunu informisanost o svim našim kampanjama i prodajnim aktivnostima.

Prepoznaješ se? Čestitamo - eto prilike za karijeru koja nije svakodnevna.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.