Pretraži raspoloživa radna mesta

Menadžer odeljenja

Prati Marlu jedan dan

Kao Menadžer odeljenja u H&M-u, 80% svog vremena provodićeš tamo gde se sve događa - u samoj prodavnici. Ne samo zato što je tako zabavnije, već i da bi podržao svoje kolege. Znaš koliko je za postizanje izvanrednih rezultata u prodaji važno da saslušaš ideje svog tima i da im pomogneš da razviju sopstvena umeća.

Osobe koje tražimo za poziciju Menadžera odeljenja moraju aktivno da učestvuju u poslu. Uživaš u brzom tempu našeg poslovanja, i na radnom mestu gde se odluke brzo donose i sprovode u praksi. Osoba si koja rešava probleme i ima pozitivan stav. Takođe si dobro organizovana osoba i znaš kako da motivišeš i inspirišeš ljude oko sebe.

Vodiš svoje odeljenje sa odličnom uslugom u čitavoj prodavnici, u kabinama za presvlačenje, na kasama. Kada ne pomažeš svom timu u samoj prodavnici, razvijaš prodajne strategije i promotivne prezentacije, planiraš kampanje i aktivnosti. Obučavaš, razvijaš i procenjuješ zaposlene Prodajne savetnike, dok organizuješ i planiraš uspeh svog odeljenja.

Spreman si za izazov? Eto tvoje šanse za karijeru koja nije svakodnevna.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.