Pretraži raspoloživa radna mesta

Održivost

Odsek održivosti se stara da kompanija H&M bude savesna pri proizvodnji mode. Postavljamo smernice za postizanje ciljeva održivosti i opsežno merimo postignute rezultate. Preuzimamo odgovornosti za globalno poslovanje kompanije i staramo se da čitav naš lanac snabdevanja bude u skladu sa našim Kodeksom ponašanja i ekološkim ciljevima.

Odsek održivosti podeljen je u četiri grupe koje rade zajedno:

  • Društvena održivostPodržava, postavlja smernice i koordinira rad društvene održivosti.
  • Održivost životne sredine  Podržava, postavlja smernice i koordinira naš rad na održivosti životne sredine u čitavoj kompaniji.
  • Održivost proizvoda – Podržava, postavlja smernice i koordinira rad u pogledu održivosti naših komercijalnih proizvoda i njihovog životnog ciklusa.
  • Održivost odnosa – Koordinira aktivnosti i komunikaciju održivosti kroz različite funkcije, starajući se o tome da sadržaj u našoj internoj i eksternoj komunikaciji o održivosti bude tačan i relevantan.

Ukratko, odsek održivosti se stara da budemo odgovorni prema svetu u kom živimo i ljudima oko nas.

H&M koristi kolačiće kako bi vam pružio najbolji korisnički doživljaj na našem veb-sajtu. Ako nastavite sa korišćenjem naših usluga, pretpostavićemo da vam to odgovara. Saznajte više o kolačićima.